2777
2789
عنوان

بارداری

69 بازدید | 8 پست

خانما من میخواستم اقدام کنم برای بارداری رفتم‌دکتر گفتم چکاب بنویسه.. 

من دوماه یکبار میشم..سریع بدون دیدن هیچ آزمایشی گفت تنبلی تخمدان داری.

بعدش برام سونو وآزمایش نوشت

هم سونوی واژینال وهم‌شکمی ولی اصلا نگفت چه زمانی برم انجام بدم.

منشیش هم وایساده بود اونجا کلا فقط میخواست بنویسه برام وبرم ...حتی همین که خواستم شروع کنم به صحبت منشیش اومد گفت این خانم فقط اومده چکاب بنویسید براشون..خواستم بهش بگم به توچه من اومدم ویزیت دادم بزار حرف بزنم..ولی کلا ازنوع رفتار دکتر فهمیدم‌ دکتر خوبی نیست .باخودم‌گفت بزار آزمایش بنویسه بعدا مبرم جواباش روبه یه دکتر دیگه نشون میدم..حالا موندم سونوها رو چه زمانی انجام بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولین فرصت برو ازش بپرس سونو ها رو کی بری از خود خرش بپرس بدون ویزیت هم بپرس

عمرا برم پیشش...

آخه همینجوری بدون هیچ آزمایشی بهم‌میگه تنبلی داری چون دوماه یکبار میشی..چنان باقاطعیت گفت حسااابی ترسیدم چون خواهرم به خاطر تنبلی باردار نمیشد.منم کلی استرس گرفتم..

بعد بهش گفتم برام اسید فولیک بنویسه برام قبل از بارداری میخوام..رفت کلی مکمل خارجی نوشت رفتم داروخونه دلبسته قرص گرفتم ۶۰۰هزارتومان...

دیگه وقتی سونو یا آزمایش مینویسن ،یعنی اولین فرصت برو انجام بده دیگه

خب آخه خیلیا میگن مهمه برای سونوی واژینال‌‌ که کی بری...منم دقیقا اون ماه پریودیم بهم ریخته بود بهش هم‌گفتم ولی هیچی نگفت..

تاحالا هم جزسونوی شکمی نداده بودم واقعا..

الان نمیدونم هرزمان برم‌بدم درسته یانه

خب آخه خیلیا میگن مهمه برای سونوی واژینال‌‌ که کی بری...منم دقیقا اون ماه پریودیم بهم ریخته بود بهش ...

تا حالا واژینال ندادم، ولی تو کلینیک که میرم میشنوم به بقیه میگن از سه روز پیش پماد ،ژل ، روان کننده و ... استفاده نکرده باشی

تا حالا واژینال ندادم، ولی تو کلینیک که میرم میشنوم به بقیه میگن از سه روز پیش پماد ،ژل ، روان کننده ...

ممنونم❤

سونوی شکمی چطور اون مهمه چه زمانی انجام بدم؟؟