2777
2789

سلام گلم اسمت رو مینوسم فردا انشالله سرنمازم بازبون روزه م دعات میکنم الهی که حاجت روابشی و دلت شاد باشه همیشه🌷

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم اسمت رو مینوسم فردا انشالله سرنمازم بازبون روزه م دعات میکنم الهی که حاجت روابشی و دلت شاد ...

قبول باشه ممنونم عزیزم لطف کردین 

اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞
سلام گلم اسمت رو مینوسم فردا انشالله سرنمازم بازبون روزه م دعات میکنم الهی که حاجت روابشی و دلت شاد ...

میشه برامنم خواهری کنی برام دعاکنی باران م♥️🥺سخت نیازمند حال خوبم گم شدم

قبول باشه ممنونم عزیزم لطف کردین 

خواهش گلم💚

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
میشه برامنم خواهری کنی برام دعاکنی باران م♥️🥺سخت نیازمند حال خوبم گم شدم

حتما عزیزم چراکه نه. اسم شمارو هم نوشتم انشالله که زندگیتون پر بشه از حال خوب و دلی شاد  💚

اللهم عجل لولیک الفرج

توی این ماه عزیز خدارو به تموم بنده های خوبش قسم میدم قلب و زندگیت رو سرشار از ارامش کنه ،غرق در خوشبختی شادی و لبخند کنه، بهترین ها نصیب قلبت بشه، تمام گره های زندگیت باز بشه و بتموم چیزهایی که میخوای برسی و همه خواسته هات با مصلحت خدا یکی باشه

برای حاجت رواییت سوره حمد،توحید،کوثر و۱۴ صلوات میخونم

حتما عزیزم چراکه نه. اسم شمارو هم نوشتم انشالله که زندگیتون پر بشه از حال خوب و دلی شاد  💚

سلام گلم اسم منم زهراست خیلی محتاج دعام ممنونت میشم ازمنم یادی کنی موقع دعا

بهترین ها نصیب قلبت بشه گلم 

اللهم عجل لولیک الفرج  توی این ماه عزیز خدارو به تموم بنده های خوبش قسم میدم قلب و زندگیت رو س ...

ممنونم گلم خیلی لطف کردین 

اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞
دورت بگردم من نگاه مهربون خداهمیشه به زندگی ت

عزیزمی 🌸