2777
2789

اینقدر درگیر خوشگلی ام به کل اعتماد به نفسمو ازدست دادم هرجا میرم محو خوشگلی بقیه میشم یبار عاشق ابروهای پر یکی میشم یبار عاشق چشای رنگی کسی میشم یبار عاشق فرم صورت یکی میشم یبار عاشق هیکل یکی میشم و حسرت میخورم یبار دوست دارم مث دوستم سفید برفی بشم چمه من ای بابا خدایا منو نارنگی کن تا بگم خدایا شکرت 🙏😐

دخترمو که میبیینن میگن خواهرته؟ هیچی دیگه ذوق مرگ میشم😂😅
تو همین امضات خودش اتمام حجت رو تمام زیبایی ها

قربونت بشم لطف داری ولی من می‌خوام بدونم کس دیگه ای هم هست چنین حسی رو داشته باشه چرا اینجوری شدم من اصلا🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت بشم لطف داری ولی من می‌خوام بدونم کس دیگه ای هم هست چنین حسی رو داشته باشه چرا اینجوری شدم من ...

اره بابا طبیعیه هر ادمی حداقل یکبار تو زندگیش خودشو با بقیه مقایسه کرده

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اره بابا طبیعیه هر ادمی حداقل یکبار تو زندگیش خودشو با بقیه مقایسه کرده

خدا کنه بگذره این مرحله که اینقدر برای من طولانی شده 

طبیعیه بابا انقد ک تو خیابونا در و داف ریخته بخدا میام بیرون حس میکنم اومدم اروپا همه لخت همه خوشگل و..

بخدا امشب به دوست پسرم میگفتم اگ بگی میخام تنها برم تایلند من حرفی ندارم اما اگ بخای تنها بری شمال نمیزارم 

طبیعیه بابا انقد ک تو خیابونا در و داف ریخته بخدا میام بیرون حس میکنم اومدم اروپا همه لخت همه خوشگل ...

اره بابا اونا نهایتا لخت شن اینا اینقدر آرایش میکنن آرایش ادمو از این رو به اون رو می‌کنه بعد ما فکر میکنیم زشتیم

اره بابا اونا نهایتا لخت شن اینا اینقدر آرایش میکنن آرایش ادمو از این رو به اون رو می‌کنه بعد ما فکر ...

مرده شورشونوببرن انگار میان عروسی والا من ک دخترم میبینمشون محوشون میشم چ برسه به مردا ...

فقط تو نیسی تقریبا همه دخترا اعتماد به نفسشون اومده پایین نمیبینی چقد عمل های جراحی زیاد شده؟ خب اینا بخاطر اینه ک همه میبینن زنا چ خوشگل شدن میخان از بقیه عقب نمونن میرن زیر تیغ جراحی 

مرده شورشونوببرن انگار میان عروسی والا من ک دخترم میبینمشون محوشون میشم چ برسه به مردا ... فقط تو ن ...

از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون اینقدر خودم این روزا به عمل فکر میکنم احساس میکنم دماغم خوب نیست چونه ام نیاز به تزریق داره صورتم باید یکم پر باشه ابروهامو باید میکرو کنم وایییی 

مرده شورشونوببرن انگار میان عروسی والا من ک دخترم میبینمشون محوشون میشم چ برسه به مردا ... فقط تو ن ...

اتفاقا همین الانم دارم از بیرون میام تو راه متوجه شدم همسرم به چند تاشون نگاه میکرد البته چشم چرون نیست ولی فکر من من که خانومم چشم برنمیداشتم اینا که دیگه مردن

از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون اینقدر خودم این روزا به عمل فکر میکنم احساس میکنم دماغم خوب نیس ...

تو تنها نیسی منم همینطور شدم قبلا اصلا به عمل فک نمیکردم ینی حتی میترسیدم و یه جورایی چندشم میشد اما تازگیا بدجور افتادم تو فکر عمل حس میکنم به عمل دماغ و ژل لب و یسری چیزای دیگ دارم خیلیم جدی شدم شاید امسال دماغمو عمل کنم 

تو تنها نیسی منم همینطور شدم قبلا اصلا به عمل فک نمیکردم ینی حتی میترسیدم و یه جورایی چندشم میشد اما ...

ای بابا...

جالب اینجاست که من ده درصد هزینه شو هم ندارم ولی اینقدر تو فکرشم     بعد شوهرم میگه تو خوشگلی همینجوری ولی باورم نمیشه

اتفاقا همین الانم دارم از بیرون میام تو راه متوجه شدم همسرم به چند تاشون نگاه میکرد البته چشم چرون ن ...

وااای دقیقا منم بیرون بودم من اصفهانیم بعد امشب با دوست پسرم سی و سه پل بودیم انقدررررر داف بود اونجا بخدا خودم پشمام ریخته بود یکی از یکی خوشگل تر و عروسک تر 

حالا من خودمم زشت نیستم دوست پسرمم نگاه نمی‌کرد اصن هیز وچشم چرون نیس اما خودم ریختم بهم حس میکنم خیلی زشتم 

آخرشم اعصاب خوردی هامو ریختم سر اون و باهاش دعوا کردم بدجووور

ای بابا... جالب اینجاست که من ده درصد هزینه شو هم ندارم ولی اینقدر تو فکرشم     بعد ...

خب منم ندارم خواهر امشبم سر همین قضیه با دوس پسرم دعوام شد بهش گفتم فایده نداره امسال باید یه تغیراتی انجام بدم رو قیافم میخام دماغمو عمل کنم و اینا بعد بی برو برگشت. گفت لازم نکرده تو خوشگلی میخای بری قیافتو بریزی بهم ک چی گفتم این همه آدم عمل کردن مگ زشت شدن گفت آره چندشن بدم میاد از عملی ها

دوباره گفت علف باید به دهن بزی شیرین بیاد ک اومده وفلان

دوباره گفتم میخام برم کار گفت چرا مگ به پول نیاز داری؟ منم روم نشد بگم اره پول عمل ندارم گفتم ن گفت پ حق نداری فعلا بری 😶😒

وااای دقیقا منم بیرون بودم من اصفهانیم بعد امشب با دوست پسرم سی و سه پل بودیم انقدررررر داف بود اونج ...

بیچاره 🥺