2777
2789

واییی عمل بینی خیلی سخته

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم عمل کرد اصلا عمل سختی نیست سرماخوردگی سخت تره

بستگی ب بدن داره من مردمممم

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
من از اینکه تو بینیم فیتیله باشه یک هفته با بینی نفس نکشم غصه ام میگیره ☹️ مکه میشه با دهن نفس کشید ...

من هیچی تو بینیم نذاست راه تنفس باز ولی بو خون میداد با دهن نفس کشیدم تا یه هفته 

😓😓😓از بی هوشی هم میترسم 🫤🫤چرت و پرت بگم عابروم بره چی😐😐

من ک بهوش اومد مامانم میگه گفتی مامان دماغم خوب شده منم گفتم عالی ولی زیر اتل معلوم نبوده اصلا 😄 

میگ مدام حرف میزدی به تخت بغلی گفتی مبارکه دماعت سوراخاش بچرخه برات 😄 گفته ماشاءالله دخترت چ شوخه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792