2777
2789
اها اون واقعا بی ذاتیه  منو شوهرم اون موقعا ۲۰ سالمون بود . ی دختره گولش زد بردش😁😆  بخش ...

چی بگم ولی شوهرم ۳۳ سالشه بود که همکار خانم ۴۵ ساله چند ماه کرم ریخت شوهرمو جذبش کرد باهم یکم صمیمی شده بودن در حد حرفهای عادی چت و صحبت میکردن ولی شوهرم میدونم دوسم داره خیلی پشیمونه میگه جبران میکنم ولی یکم واسم سخت تموم شد

چی بگم ولی شوهرم ۳۳ سالشه بود که همکار خانم ۴۵ ساله چند ماه کرم ریخت شوهرمو جذبش کرد باهم یکم صمیمی ...

واسه تو نباید سخت تموم شه واس اون باید تموم شه .. تو چرا باید جور اشتباه بقیه رو بکشی اخه . منم این مراحلو رد کردم  بفکر خودت باش ولی اونو هم ددس داشه باش😁😁 حتی اگ خیانت کرده 

ابراز پشیمونی کرده دیگ جذبش کن عزیزم . نگو بی ارزشه وفلان😁😁 بیشتر بکشش سمت خودت 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه تو نباید سخت تموم شه واس اون باید تموم شه .. تو چرا باید جور اشتباه بقیه رو بکشی اخه . منم این ...

بهش محبت میکنم ولی بعضا هوایی میشم میگم لیاقت نداشت چرا خودمو میکشم یه بار خودشو ثابت کرد دیگه

نه تقریبا نامزدیم اخه میدونی بحث ابرومم هس چون قراره بیان خواستگاری الان همه میدونن

بدونن .مگه اونا میخوان به جای شما زندگی کنن . تو رو خدا بخاطر حرف بقیه انتخاب اشتباه نکن .

مردم عقد میکنن طلاق میگرین ازدواج بهتری میکنن .گور بابای حرف مردم