2777
2789
پسرم  ولی نگاشم نمیکنم

سلام شما که اقا هستین میشه یه سوال بپرسم :من موقعیتم مثل همین خانم این اقا عاشق یکی دیگه بودن بعد خیانت اون دخترخانم و مخالفت خانواده ها بهم نرسیدن من بدبخت از همه جا بی خبر با اصرار های این اقا همسرشون شدم ولی همسرم خیلی تحقیرم کردن حتی دوستاش خانواده اش حرف گذشته رو اوردن وسط خوار و خفیفم کردن من خواستم جدا شم همسرم اجازه نمیدن با اون خانم هم به من خیانت کردن خیلی.. الان چطور میتونم انتقام بگیرم؟ خودمو آروم کنم. افسرده شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگ قبولش نکرده بود دختره کل اسکریناشو برام فرستاد تمیدونی ک همون شبی ک تا صبح منتظر بودم بیاد ی ...

من خودم تجربه کردم میفهمم البته برا من برعکسش بود

پسرا معمولا عشق اولشونو فراموش نمیکنن..الان اگه اون برگرده باور کن بهت میگه نمیشناسمت

شما تو متاهلی این مشکل برات پیش اومد؟ میشه بگی اخرش چی شد.. کاش یکی ب منم دلداری بده

من قضیم طولانیه  عشق دیرینه داشیم . شوهرم گول خورد تو سن کم 

.. دختره بزرگترش بود گولش زده بود 😦. داغوننن شدم واقعا حتی الانم ک باهمیم ارومم دوسش دارم ولی بعضی وقتا دق میکنم . چون عاشقش بودم .. حالا توام اگ خیانت دیدی  اول مطمئن شو پشیمونه دوم راهی ک میتونه اونو وصلش کنه بش قط کن سوم  شادباش و بگو اون هر چ کرد بد ب حال خودش کرد

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
اولش نبود ک

وقتی میگم عشق اول منظورم اونی نیست که برای اولین بار باهاش رل زده

منظورم اونی که برای اولین بار عاشقش شده

یعنی یجورایی بعد اون یه نفر همه رابطه ها صرفا بخاطر اینه که خودشو سرگرم کنه.. 

من قضیم طولانیه  عشق دیرینه داشیم . شوهرم گول خورد تو سن کم  .. دختره بزرگترش بود گولش زد ...

اون دختر خانم الان ازدواج کردن رفتن دنبال زندگیشون ولی خراب ب تمام معنا بود. اینو نه از روی رقابت میگم نه اصلا.. ایشون هم با همسر من رفیق بودن هم با یکی دیگه.. رابطه نزدیک جنسی مثل زوج ها داشتن. حتی من عقد بودم باهمسرم رابطه جنسی عمیق داشت. خیلی راحت رفت ترمیم کرد ازدواج کرد. گاها روانی میشم میگم برم پی وی همسرش همه چیزشو بریزم بیرون ولی نمیتونم بد باشم نمیتونم. حال روحیم روز ب روز داره بد میشه افسرده شدم.. همسرم با اصرار و پافشاری و پادرمیانی بزرگتراش بابامو راضی کرد ب ازدواج ولی وقتی خانم برگشت خیلی راحت منو فروخت انقدر تحقیرم کرده سر اون خانم... چون اون خلنم میگفت باید زنتو طلاق بدی من حاضر نشدم جدا شم. خانم الان خیلی خوشبخته کجاس عدالت

کاملا میفهمم چی میگی ولی بعضا برام سواله چجور امکان داره آدم زن یا شوهرشو داشته باشه بره خیانت کنه&n ...

اها اون واقعا بی ذاتیه 

منو شوهرم اون موقعا ۲۰ سالمون بود . ی دختره گولش زد بردش😁😆  بخشش رلحتر بود .تا اونی ک سن بالا و..

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
اون دختر خانم الان ازدواج کردن رفتن دنبال زندگیشون ولی خراب ب تمام معنا بود. اینو نه از روی رقابت می ...

وقتی ازدواج کردی . اومد ب شوشوت گف طلاقش بده؟؟؟

شوهرت چ کرد

اون خوشبخت نی عزیزم . ای خط ای نشون

وقتی ازدواج کردی . اومد ب شوشوت گف طلاقش بده؟؟؟ شوهرت چ کرد اون خوشبخت نی عزیزم . ای خط ای نشون

شوهرم خیلی راحت منو فروخت. باکله رفت پیشش هرروز پیش هم بودن . حرفایی که شوهرم بهم زده خیلی دردناک بود. کاش بشه جفتشون بمیرن. امیدم ب اینه اون دنیایی هست این خانم و همسرم باید از من حلالیت بگیرن... ان شالله بچه این خانم بی مادر بزرگ شه همین