2777
2789
دقیقا 3ماه بود یبار نیومد منو ببینه یبار دلش برام تنگ نشده بود ولی به اون گفته بود دلم یرات تنگ شده

ببین من زخم خورده همین دردم. توروخدا به خودت رحم کن چهارده سال تمام دارم عذاب میکشم. سایه اون دختر همیشه تو زندگیم سنگینی میکنه. اهنگ هایی که گوش میده همه با مضمون دلتنگی و جدایی و بارها اسم اون دختر به جای من صدا کرده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین من زخم خورده همین دردم. توروخدا به خودت رحم کن چهارده سال تمام دارم عذاب میکشم. سایه اون دختر ه ...

😔😔😔😔😔خدا بهت صبر بده من از بچگی هی دارم شکست میخورم تو بچگی به زور شوهرم دادن طلاق گرفتم اینم از این خسته شدم به خدا

الکی میگه  دوست دخترش قبولش نکرده حتما که برگشته

اره دیگ قبولش نکرده بود دختره کل اسکریناشو برام فرستاد تمیدونی ک همون شبی ک تا صبح منتظر بودم بیاد یادم نمیره حتی شب عید بود این داسته به اون التماس میکرده