بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاملا درکت میکنم. برای من به عقد خیلی راحت مثل خیار منو فروخت به طرف انقد رفتارهای بدی باهام داشت که نگم برات. خیلی راحت بهم میگفت ازم جدا شو طلاقتو بگیر. انگار نه انگار زن عقدیشم
فقط یبار کرده بود من میترسم دوباره تکرار شه خصوصا ک الان بحث ازدواجمونم شده و قراره بیان خواستکاری
افسرده میشی بعدا ...من تجربه کردم گلم
میدونم شوق داری و دوسش داری ولی قاطعانه بش بگو
اون دیگ نباشههه اصلا
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
خودشم دختره اومد بهم گفت با هزار نفر بوده حتی وقتی با اون رل بود با دخترای دیکه هم بود اخه میدونی ما ...
شوهر من همزمان که با اون دختر خانم بوده با یکی دیگه هم بوده. مشالله صبح با این میرفته سرقرار ظهر با اون.. ولی این خانم رو خیلی دوست داشته.. من همیشه احساس اضافی بودن میکنم. بعد دوازده سال زندگی بهم برگشت گفت تو بعد عقد فهمیدی من یکیو میخواستم چرا نزاشتی بری. 😭