2777
2789
عنوان

کودک شو

| مشاهده متن کامل بحث + 2986 بازدید | 50 پست
من همه قسمتا رو دیدم.ولی یادم نمیاد اینی ک میگی.بیخیال😑

دوسه شب پیش اوردنشون چ پسرای نازی داشت

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

ببین دوساله حتی صدای مرده رو نشنیدم نمیدونم چیشده بود دادو بیداد و کتک...تعجب کردم اصلا

خدابه دادشون برسه مشکلات زن وشوهری تمومی نداره

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریشب یه خانومه بود سه تا بچه داشت ماشالله به خانومه نمیومد اصلا خیلی هم ناز بود 

همون ک سه تاپسرداشت؟ 

خودشونم تعجب کردن ازحرکت بچه😂

اره من بودم راستش بخوای میزدمش زمین بهش میگم بروبازی کن ستاره بگیروگرنه خوددانی😂😂

اره واقعا همه شبیه مادره بودن 

پدره هم خوب بود وسربزرگه شبیه باباش بود

خودشونم تعجب کردن ازحرکت بچه😂

مگه چیکار کرد؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
همونجا آبرومو یکی می‌کنه تا عمر دارم شرمنده مردم شریف ایران میشم🤣🤣😐

بگومال من نیس مال باباشه🤣😂

اره من بودم راستش بخوای میزدمش زمین بهش میگم بروبازی کن ستاره بگیروگرنه خوددانی😂😂

بخدا منم مثله شما،آخه چکاری بود مادره بازی کنه

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

شغل شوهرش چی بود ؟؟چون میگفتن پرواز داشتی  رو ابرا بودی

فکرکنم خلبان بود

بخدا منم مثله شما،آخه چکاری بود مادره بازی کنه

من بازی کنم شوهر دودستی میزاشتم دم در😂بعدببین فکرکردستاره طلایی میگیره چ پرو🤤