2821
2789
عنوان

احساس غش

4497 بازدید | 31 پست

بچه ها من یه مدتها که احساس سبکی سر و غش فقط توی ناحیه سرم بهم دست میده خیلی حال بدیه گاهی با تپش قلب و فشار بالا همراه میشه ،تو این مدتم خیلی لاغر شدم و زیر چشام گود افتاده ،خواب راحتم شبا ندارم ،دکتر خیلی رفتم مغز و قلب و گوش و چکاب ولی سر در نمیارن ،خداییش اینکه ندونی چته خودش عذابم میده ،دیدین بدن حالت سستی بهش دست بده؟از من این ضعف و سستی توی سرم هست همش ,۳۰سالمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یهو قلبم میریزه بیحال میشم تپش قلب احساس غش! هیچکس نمیفهمه چمه!!!!! قلب اکو هولتر…. همه انجام دادم فشارم همیشه پایینه الان یه ساعت قبل اونجوری شدم الان کلافه و گریه نمیدونی چته این ترس و اضطراب بدتره

من یهو قلبم میریزه بیحال میشم تپش قلب احساس غش! هیچکس نمیفهمه چمه!!!!! قلب اکو هولتر…. همه انجام داد ...

شما اون حالت احساس غش رو دارین؟ فکنید هر چی دارید نگاه میکنید به اطراف انگار توی خواب هست دارید میبینی

شما اون حالت احساس غش رو دارین؟ فکنید هر چی دارید نگاه میکنید به اطراف انگار توی خواب هست دارید میبی ...

حالت غش دارم و یه اطراف نگاه میکنم یه حس گیجی دارم یا عدم تمرکز! ولی انگار تو خواب و اینا هست نه…

استرس نداری؟

وقتی میبینم زیر چشام اینقدر گود افتاده و لاغر شدم استرس میگیرم و خوابمم بهم ریخته میترسم تو خواب بمیرم چون بعضی وقتا که میخام بخوابم انگار اولش خوبم به حالی بهم دست میده که دیگه بیدار نمیشم و این باعث میشه از خواب بپرم

حالت غش دارم و یه اطراف نگاه میکنم یه حس گیجی دارم یا عدم تمرکز! ولی انگار تو خواب و اینا هست نه…

اره منم گاهی وقتا گیجم، گاهی وقتا یکم سردرد ،گاهی وقتا احساس غش و مردن ،اصلا زندگی نمیتونم بکنم

وقتی میبینم زیر چشام اینقدر گود افتاده و لاغر شدم استرس میگیرم و خوابمم بهم ریخته میترسم تو خواب بمی ...

خدا نکنه

تو که همه متخصصارو رفتی و خداروشکر مشکلی نبوده

بنظرم برو پیش روانپزشک 

شاید حملات عصبی باشه 

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
اره منم گاهی وقتا گیجم، گاهی وقتا یکم سردرد ،گاهی وقتا احساس غش و مردن ،اصلا زندگی نمیتونم بکنم

به من میگن پانیکه! ولی خودم حس میکنم جز پانیک این ضعف شدید و فشار پایین یه چیزی تو بدن من کمه ویتامینی چیزی…

به من میگن پانیکه! ولی خودم حس میکنم جز پانیک این ضعف شدید و فشار پایین یه چیزی تو بدن من کمه و ...

بمنم میگن پانیکه ،ولی من نمیتونم باور کنم که فقط پانیکه دلم گرفته دو ماه و خورده ای هست اینجوریم

بمنم میگن پانیکه ،ولی من نمیتونم باور کنم که فقط پانیکه دلم گرفته دو ماه و خورده ای هست اینجوریم

ببخشید اینومیگم ولی شما همه جارفتی مشکلی نداری خداروشکر من فک میکنم نصف بیشترش از تلقینو ترس باشه