2777
2789
من عطر خریدم راضی بودم ، دوز و کلک ندارن ،
دلتنگمو با هیچ کسم میل سخن نیست کس در همه افاق به دل تنگی من نیست بسیار ستمکار و بسی عهد شکن هست اما به ستمکاری آن عهد شکن نیست
اصلا خوب نیست جنسای بی کیفیت و چینی عکساش فقظ قشنگه فقط یه شال ساده از بین کلی خریدامون خوب بود اونم هنوز شسته نشده که بدونیم جنسش خوبه یا نه
ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه خرید داشتم که جنس مزخرفی داشت.استند کابینتی ظاهرش تو عکسا خوبه ولی چسبش خیلی بد بود
که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

سلام من از گلدتگ خرید کردم از حسابم پول کم شده ولی نمیدونم سفارشم ثبت شده یا نه بلد نیسم باهاش کار کنم میشه اگ کسی میتونه کمکم کنه واقعا ممنون میشم

نوسته حرید نهایی رو بزنید ولی من نمیدونم چطور باید این کارو انجام بدم

من از سایت گلدتگ اسپره ضدعفونی خریدم زدن برای از بین بردن ویروس کرونا

حالا اوردن معلوم شد که اصلا هم به درد نمیخوره بو گوهم میده  اصلا الکل نداره توی این شرایط که همه به دنبال مواد بهداشتین دارن مردم رو میچاپن 

نظرات مردم رو هم ثبت نکردن تا اتمام خرید نظرات رو گذاشتن  بعد توی همون نظرات جواب دادن قابلیت عودت نداره 

میمردن همون اولش میگفتن  که نمیشه پس فرستاد

بعد وقتی نظرات رو خوندم تازه فهمیدم چه خبره 

خدایی اصلا ارزش خرید نداره چون یه عده متقلبن  

من بمیرمم سمت سایتشون نمیرم چون مشتری براشون ارزش نداره

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت