خلاصه موقع خواب دختر خواهر شوهرم سه سال و نیمشه نزدیک چهار گف میخوام پیش زن دایی بخوابم منم جاشو وسط خودمو همسرم پهن کردم یدفعه اومد دید یکم تو هم رفت ولی چیزی نگف بچه ک خوابید گف میبرم میزارمش پیش مامانش هر چی گفتم نکن زشته چیکار بچه داری بیدار میشه بهونه میگیره ولی گوشش بدهکار نبود بغلش کرد بردش الکیم به خواهرش گف بهونتو گرف تا خوابید😐
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من خاموش یکی از تاپیکاتو حضور داشتم اون که انگار گفتین دختر خواهرشوهرت واست نقاشی کشیده😁چقدر باحاله فکر کنم اولین نفری هستی داخل نی نی سایت رابطت با خانواده شوهرت انقدر خوبه افرین بهت❤