2777
2789
عنوان

خانوما میشه راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 67 بازدید | 23 پست
همشه همین کار رو کردم ولی خب بعضی وقتا آدم دلش می خواد با مد پیش بره یکم

چند ساله که مد و نظر دیگران رو گذاشتم کنار 

انقدر راحت شدم که نگو و نپرس 

الان فقط رضایت خدا برام مهمه و بعدش همسرم 

حتی به اونم و به بقیه هم به خاطر خدا خوبی می کنم 

کلی زندگیم خوب تر شده 

قبلنا به خاطر جلب نظر دیگران این کارها رو می کردم و اتفاقا دیدم که همون طور که اماما گفتن خدا آدمو واگذار می کنه به همون هایی که به خاطرشون رضای خدا رو زیر پات گذاشتی و آدم گرفتار اونها میشه بعدا

الان فقط تو خونه برا شوهرم آرایش می کنم  و فایده هم داشته برام 

قبلنا تو فامیل بهم می گفتن تو خوشگلی و فلان 

اما کسی برام کاری نمی کرد موقع گرفتاری ها و مشکلات

الان دیگه قشنگ فهمیدم همه چیز دست خداست و اون باید بخواد تا با هم خوب و خوش باشیم 

چند ساله که مد و نظر دیگران رو گذاشتم کنار  انقدر راحت شدم که نگو و نپرس  الان فقط رضایت ...

درسته منم همیشه آرامش خودم و شوهرم مد نظرم بوده ولی من دیگه خیلی بخاطرش چشم پوشی کردم و کوتاه اومدم می خوام اینبار به دل خودم گوش بدم کارم غلطه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته منم همیشه آرامش خودم و شوهرم مد نظرم بوده ولی من دیگه خیلی بخاطرش چشم پوشی کردم و کوتاه اومدم ...

اتفاقا من چند سال پیش به خاطر خدا تونستم رو دل خودم پا بذارم و دیگه آرایش نکردم و خیلی هم بهم سخت گذشت خیلیی 

اما بعد از چند روز دیدم که دقیقا هر چی دلم می خواد تقریبا نود درصد چیزایی که دلم می خواد اتفاق میفته برام 

اولاش فکر می کردم با غول چراغ جادو طرفم 

بعدا فهمیدم همه چیز دست خداست و به خوبی از دلم خبر داشته 

و الان دیگه می دونم که نباید بد به دلم بیارم چون اونم برام عملی میشه 

البته من بعد از هر نمازم بهتر از کیمیای آیت الله نخودکی رو با معنی می خوندم و بهش عمل می کردم تا تونستم این کارو بکنم چون اکثر ماها اعتقاداتمون ضعیفه و اون باعث تقویت اعتقاداتت میشه 

اتفاقا من چند سال پیش به خاطر خدا تونستم رو دل خودم پا بذارم و دیگه آرایش نکردم و خیلی هم بهم سخت گذ ...

حرف هایی که میگین رو قبول دارم

منم مجردیام و حتی یکی دوسال بعد عروسی چادری بودم نمتز می خوندم همین شوهرم مسخرم میکرد و دیدم داره خیانت می کنه گفتم شاید ای تیپی نمی پسنده بزار تیپمو عوض کنم نتیجه شو ببینم فقط بخاطر اینکه دوسش داشتم و نمی خواستم زندگیمون خراب شه خیانت هاشو بخشیدم ولی همیشه هر کاری کردم که به چشمش بیام همیشه میگه  دوست دارم ولی همیشه هم ته دلم یه حسی بهم گفته دوروغه

حرف هایی که میگین رو قبول دارم منم مجردیام و حتی یکی دوسال بعد عروسی چادری بودم نمتز می خوندم همین ...

اتفاقا منم از همین شوهرا دارم 

الانم با این که با هم خوبیم ولی میدونم که بهم راست نمی گه و دنبال خیانته البته به شرطی که پول داشته باشه که خدا را شکر با خوندن هر نماز شب یه تومن از پولاش برام خرج میشه و چیزی براش نمی مونه که بخواد بهم خیانت کنه و سرم زن بیاره 

البته اهل محرم نامحرم هست و میدونم پول داشته باشه صیغه می کنه 

البته من تا حدودی علم غیب دارم و هر سوالی که به دلم بیفته جوابو کار خدا همون روز یا فرداش از دهن یکی میشنوم بدون این که از کسی سوالی بپرسم

همون طور که تو معنای آیت الکرسی هم هست عالم به تمام غیب خداست و از این علم هر مقداریش رو که بخواد به هر کس بخواد میده نه همه شو 

منم اول ازدواجم به خاطر دل اون بیرون از خونه آرایش می کردم اما دقیقا به چشم خودم دیدم که دقیقا دو سال بعد از ازدواجم با به دنیا اومدن دخترم خدا گرفتارم کرد به همونی که به خاطرش رضا شو زیر پا گذاشته بودم و بعد از چند سال که توبه کردم الان خوب شده بینمون و خوب می دونم هر جا دوباره بی خدایی کنم از هم دور میشیم و بینمون فاصله میفته