2777
2789

سلام دوستان امیدوارم که خوب باشین لطفا مشکل منم بخونید و اگر راهکاری به ذهنتون میرسه یا تجربه‌ ای دارین برام بنویسید ممنون میشم

من امسال کنکور دارم اما به خاطر مشکلاتی که توی این دوسال اخیر برام پیش اومد اصلا نتونستم خوب درس بخونم و تصمیم گرفتم سال بعد کنکور بدم اما خیلی استرس دارم هم ترس از پشت کنکور موندن هم حرف های اطرافیان و هم اینکه سنم بیشتر میشه و یک سالم و از دست میدم و خیلی چیزای دیگه و اینکه پدر و مادرم چون در جریان شرایطم هستن هر تصمیمی بگیرم حمایت میکنن اما خب اطرافیان و آشناهای من این مدلی هستن که بخوان با حرف ها و سوال ها و دخالت هاشون اذیتم کنن میشه اگر چیزی به ذهنتون میرسه بهم کمک کنید واقعا ممنون میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهشون بگو سیستم ما عوض شده بخاطر 40 درصد معدلم باید امسالو فقط تشریحی بخونم 

پس در کل فکر میکنید بمونم برای سال بعد بهتره؟ چون رشتم ریاضیه همینطوریم میتونم برم دانشگاه اما خب همینطوریشم کار و شغل نیست میگم حداقل یک سال همه تلاشمو بکنم که یه دانشگاه خوب برم