2821
2789
عنوان

جای بخیه

1247 بازدید | 17 پست

بچه ها من یه جای زانوم خردم زمین پاره شده بود بسته شده الان ولی جاش هست کرمی استفاده کردید که جای پارگی و بخیه رو از بین ببره 

There 's so much I wanna say but I don't know how it's starts

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو سایت خاله رنگی دنبال اطلاعات عمومی میکردی اینا چه میدونن کرم رژواسیل فک میکنم منم میخام بگیرم جای بخیه رو صورتم دکتر به من ترمیم کننده ام کیو پیشنهاد داد راضی نیستم

تو سایت خاله رنگی دنبال اطلاعات عمومی میکردی اینا چه میدونن کرم رژواسیل فک میکنم منم میخام بگیرم جای ...

سایت خاله زنکی چیه😂

خب به هر حال گفتم شاید تجربه داشته باشن 

گرفت نتیجشو بهم بگو کرم رو

There 's so much I wanna say but I don't know how it's starts

سایت خاله زنکی چیه😂 خب به هر حال گفتم شاید تجربه داشته باشن  گرفت نتیجشو بهم بگو کرم رو

الان یک ماهه ام کیو میزنم اصلا تغییر نکرده پماد آلفا همکارم گفت خوبه گرفتم شبا اونو میزنم بعد پوست پای گربه امون کنده شده بود دکتر پماد سیلور و فنیتین داده بود ترکیبی زدیم پوست پاش دراومد رفتم ازش غذای گربه بگیرم صورتمو دید گفت برای صورت خودتم همون دو تا رو بزن فعلا همه رو دارم میزنم نتیجه نگرفتم 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792