2777
2789

ابنکارا نکن میگن شاید غشی هستی😐😂

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییییییییییییی مباااااااااااااااااااااااااااارکهههههههههههه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خانومااااااا بیاین کیل بکشیم برا عروس خانووووووم !

کیلیلیلیلیلیلیلییلیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلی!!!! 😍😍😍😍🤭🤭🤭🤭🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🪅🪅🪅🪅🪅🪅🪅🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆

واییییییییییییی مباااااااااااااااااااااااااااارکهههههههههههه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 خانوماااااا ...

وجدانن چ حوصله ایی داری من دوتا کلمه بنویسم خسته م میشه

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...
حقا که زبون مادر شوهر هستی 🤭🥲😂

😂😐خداریشت

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋
وجدانن چ حوصله ایی داری من دوتا کلمه بنویسم خسته م میشه

من خودم الان مود کاکتوس تنها و خسته رو دارم 🌵

منتها وقتی می‌شنوم یا میبینم یکی داره ازدواج می کنه یا عروسیشه خیلی خوشحال میشم ! 👀🫀

من خودم الان مود کاکتوس تنها و خسته رو دارم 🌵 منتها وقتی می‌شنوم یا میبینم یکی داره ازدواج می کنه ...

چ خوب ک دل مهربونی داری😍

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...
ریشم !؟ 😐😂😂😂

اره شوخی میکنم😂