2777
2789

من اصلا مشکل معده نداشتم الان رفلاکس دارم 

دکتر گفت عصبیه 

همه داروی ضد اسید هم اعصاب داد دارم میخورم 

حالا خیلیا میگن زیاد بخوری معدت داغون میشه 

و فلان 

خب وقتی روبراه شده با دارو چیکار کنم 

‌یکساله میخورم 

خدایا بابت همه نعمت ها شکرت 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشکل معده دارم دکتر هم نرفتم امروز رفتم شربت گرفتم کار اشتباهی کردم؟

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃
دارو گیاهی بگیر خالم معدش افتضاح بود خوب شد خیلی سوزش داشت

چی خورد خوب شد میتونی بپرسی ازش؟ 

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃
شما مشکلت چجوری بود

معده عصبی ورن معده دارم دکتر گفت عصبیه چند دوره دارو خوردم بعدم دیگه نخوردم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
من مشکل معده دارم دکتر هم نرفتم امروز رفتم شربت گرفتم کار اشتباهی کردم؟

نه اگه‌مشکلت جدی نیست و درد انچنان نداری مشکلی نداره 

اگه دیدی خوب نشد حتما برو 

معده عصبی ورن معده دارم دکتر گفت عصبیه چند دوره دارو خوردم بعدم دیگه نخوردم 

یسوال دارم 

شما هم توی شکمتون احساس سفتی دارید؟ انگار یه گلوله باد اونجاست 

انگار معدتون رو احساس میکنین

یسوال دارم  شما هم توی شکمتون احساس سفتی دارید؟ انگار یه گلوله باد اونجاست  انگار معدتون ...

بله 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
نه اگه‌مشکلت جدی نیست و درد انچنان نداری مشکلی نداره  اگه دیدی خوب نشد حتما برو

سه ساله گاهی وقتا درد میگیره معدم مخصوصا وقتی چیزای ترش و اسیدی میخورم ولی دکتر نرفتم اج کردم 

حالا شاید برم 🙃

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز