2777
2789
عنوان

یکم دلداریم میدید🥲💔

75 بازدید | 10 پست

کسی که رفته برمیگرده ؟

(بهش پیشنهاد دادم گفت نه💔گفت شرایطشو ندارم)

نگید چرا گفتی، به نظرتون می‌تونه حسی ایجاد بشه براش؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یه آدم خیلی بهتر از اون برات در راهه

خیلی دوسش دارم 😔🥲

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی دوسش دارم 😔🥲

میدونم بابا هممون این دردو کشیدیم ک یه خریو میخاستیم فکر میکردیم بهتر از اون نیس

ولی بخدا باور کن بهتر از اون هس من خودم یه عمر عاشق یه ادمایی میشدم ک هیچ نمی ارزیدن. شوهرم رو اوایل اشنایی دوست نداشتم یعنی یکی دیگرو دوس داشتم ولی یه کاری کرد اصن قیافه ی اونم دیگه یادم نمیاد. 

ترکیب انگور با گوجه فرنگی 
میدونم بابا هممون این دردو کشیدیم ک یه خریو میخاستیم فکر میکردیم بهتر از اون نیس ولی بخدا باور کن ب ...

خداروشکر تو رو خدا برای دل منم دعا کن 

خداروشکر تو رو خدا برای دل منم دعا کن

ایشالا برای تو هم یکی میاد که اصن اسم اینم یادت میره 

تا اونموقع به خودت برس از خودت مثل کسی ک دچار بیماری شده مثلا سرماخورده ،مراقبت کن

خودم پیشکسوت فراموش کردن این عشقام   

ترکیب انگور با گوجه فرنگی 
ایشالا برای تو هم یکی میاد که اصن اسم اینم یادت میره  تا اونموقع به خودت برس از خودت مثل کسی ک ...

ببین همش ف/ال میگیرم ف/ال میگه بهش می‌رسی🥲😄💔می‌دونم الکیه ها ولی دلم خوشه بهش

ببین همش ف/ال میگیرم ف/ال میگه بهش می‌رسی🥲😄💔می‌دونم الکیه ها ولی دلم خوشه بهش

من از این فالا می گرفتم سه چهار ماه به آخر سال مونده بود می اومد تا آخر سال عروس میشی

همون اول عشق و عاشقی عکس یه شهید روبه روم بود به شهید گفتم ت  نیت کن واسه این قضیه من فا ل بگیرم اومد عشق عاشقی فقط بین خدا و بنده اینجور چیزا 

نشد که نشد الان اینقدر از یارو متنفرم قیافش یادم نیست

🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱یه صلوات واسه حاجتم میفرستی 😀پرنده ای غمگین در نیزار می خواند گویا چیزی را به یاد آورده که بهتر بود فراموش می کرد🕊 فَتَرَبَّصُوا إِنَّا مَعَكُم مُّتَرَبِّصُون 🌱   نتیجه انتظار شما خوشبختی ما خواهد بود ولی ما هم در انتظار بدبختی شما نشسته ایم🥀آیا اندوه می تواند مرا به روزی برگرداند که دستم به شاخه گلی که به سمت من دراز کرده بودی نمیرسید؟برای تو گل آورده بودم، به دنبال من اگر میایی همان اتوبوس همان ترمینال همان آقای راننده...کنار همان نیمکتی نشسته ام که پیدایم کردی.🌌❄روی زمین گام برمی‌داشت اما مسیری که می رفت از آسمان می گذشت...و به بهشت می رسید.🕊🕯اگه بهترین آدم باشی به نفع خودت بهترینی و اگه بدترین آدم باشی به خودت بدی کردی.🕊🌌من فرشته ای را دیدم که آواز کنان از میان خیال و رویا از بین تشویش و ترس می رفت سوی آسمانی سپید ...من فرشته ای را دیدم که در روشنایی در دستش بود...فرشته ای را دیدم که با من تفاوتی نداشت...فقط آرزوهایش بزرگتر بود میان یک جنگل بزرگ جایی که من بودم و یکتا خدایم و رویای تو در شبی که ماه سلطنت می کرد و زمین را جلا می داد با آن پرتوهای خورشید زاده اش و دیدم که فرشته کجا رفت...دست در دست تو چشم سوی خدا قدم به آسمان نهادم همانجایی که فرشته رفته بود...🌱آن کس که بدم گفت بدی سیرت اوست و آن کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همون برون تراود که در اوست😏
من از این فالا می گرفتم سه چهار ماه به آخر سال مونده بود می اومد تا آخر سال عروس میشی همون اول عشق ...

وای😭تو رو خدا برای منم دعا کن 

وای😭تو رو خدا برای منم دعا کن 

انشاالله هرچی به صلاحته اتفاق بیفته🌱

🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱یه صلوات واسه حاجتم میفرستی 😀پرنده ای غمگین در نیزار می خواند گویا چیزی را به یاد آورده که بهتر بود فراموش می کرد🕊 فَتَرَبَّصُوا إِنَّا مَعَكُم مُّتَرَبِّصُون 🌱   نتیجه انتظار شما خوشبختی ما خواهد بود ولی ما هم در انتظار بدبختی شما نشسته ایم🥀آیا اندوه می تواند مرا به روزی برگرداند که دستم به شاخه گلی که به سمت من دراز کرده بودی نمیرسید؟برای تو گل آورده بودم، به دنبال من اگر میایی همان اتوبوس همان ترمینال همان آقای راننده...کنار همان نیمکتی نشسته ام که پیدایم کردی.🌌❄روی زمین گام برمی‌داشت اما مسیری که می رفت از آسمان می گذشت...و به بهشت می رسید.🕊🕯اگه بهترین آدم باشی به نفع خودت بهترینی و اگه بدترین آدم باشی به خودت بدی کردی.🕊🌌من فرشته ای را دیدم که آواز کنان از میان خیال و رویا از بین تشویش و ترس می رفت سوی آسمانی سپید ...من فرشته ای را دیدم که در روشنایی در دستش بود...فرشته ای را دیدم که با من تفاوتی نداشت...فقط آرزوهایش بزرگتر بود میان یک جنگل بزرگ جایی که من بودم و یکتا خدایم و رویای تو در شبی که ماه سلطنت می کرد و زمین را جلا می داد با آن پرتوهای خورشید زاده اش و دیدم که فرشته کجا رفت...دست در دست تو چشم سوی خدا قدم به آسمان نهادم همانجایی که فرشته رفته بود...🌱آن کس که بدم گفت بدی سیرت اوست و آن کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همون برون تراود که در اوست😏
2827
2791
2779
2792