2777
2789
عنوان

طلسم محبت😄

| مشاهده متن کامل بحث + 11960 بازدید | 93 پست
شوهرم قدرت بهش داده جونشم براش میده کل زندگیش براش تعریف کرده 😏😏از بس بهش محبت کرده شوهرم وابستش ش ...

مرد هست یا زن؟

خب الان شرایطت معلق هست که😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرد هست یا زن؟ خب الان شرایطت معلق هست که😐

زن 😐😐😐😐

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
واااااا😐😐😐 چند سالشه سن بالاس ینی

آنچنان بالا نیس ولی از شوهرم بزرگ ترع 

خودش شوهر داره بچه دار 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
انشاالله مشکلت حل شه یه اقدامی کن یا ذرست میشه یا …

من فایده نداره...  باید شوهرم خودش بفمه زندگیش بخاطر دیگری خراب نکنه .تا نفهمه هم فایده نداره 

توکلم به خداست

بله دیگه یجوری دستورات میدن که فکر آدمو منحرف میکنه.میگه سوره فلان بخون وبعد آتیش بزن.یعنی کار خودشو ...

خیلی بیشعورن خیلییی

بخدا اگه میدونستم اینجوریه حتی اسم یه همچین چیزی رو نمیوردم 

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
من فایده نداره...  باید شوهرم خودش بفمه زندگیش بخاطر دیگری خراب نکنه .تا نفهمه هم فایده ن ...

توکلت به خدا که همیشه باشه

اما باید یه اقدامی کرد

اگر دوست داشته باشه میاد

البته من نمیدونم واقعا تقصیر کیه

خیلی بیشعورن خیلییی بخدا اگه میدونستم اینجوریه حتی اسم یه همچین چیزی رو نمیوردم 

دعانویسای شیاد وکلاهبردار این کارارو میکنند که بدتر سنگینی بندازن توزندگی مردم که اون بدبختی که مشکل داره دوباره بره سراغش بخاطر پول.

دعانویسای شیاد وکلاهبردار این کارارو میکنند که بدتر سنگینی بندازن توزندگی مردم که اون بدبختی که مشکل ...

حالا راه حل نیست واسه جذب محبت 

البته حلالش 

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
اگه سنگینی تو زندگیتون ندارید یراه قرآنی دارم برا هر نیت شرعی جواب میده.خواستین خصوصی میگم

بیا عزیزم بیا خصوصی بگو خودمم بات حرف دارم میخوام جریان رو بت کامل بگم