2777
2789
عنوان

طلسم محبت😄

| مشاهده متن کامل بحث + 11960 بازدید | 93 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لجباز خره ... البتع خودش خوبه دوتا اطرافیانش ک خانمن خیلی پرش میکنن 😏 اگه خودش باشع عالییییی  ...

دهن بینی خیلی سخته هاااااا

فکراتو کن ببین میتونی تحمل کنی یا نه

دهن بینی خیلی سخته هاااااا فکراتو کن ببین میتونی تحمل کنی یا نه

همین واقعا 😑نه من که بمیرمم طلاق نمیگیرم ولی باید درستش کنم .فعلا اگه بیاد آشتی اون خانم ک زیادی دخالت میکرد میگم باید بندازی بیرون از زندگیم .اگع انجام بشه ۹۰ درصد راهو رفتم 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
همین واقعا 😑نه من که بمیرمم طلاق نمیگیرم ولی باید درستش کنم .فعلا اگه بیاد آشتی اون خانم ک زیادی دخ ...

دور از جون

همیشه دهن بین بوده یا تو اون موضوع فقط؟

دور از جون همیشه دهن بین بوده یا تو اون موضوع فقط؟

والا  ندیدم کسی چیزی بگع بریزه به هم ... همش سره یه فرد خاصییه همه چیز .حس  میکنم اگهاز زندگیم گم شع بیرون و شوهرمم بفمه ایشون مقصر هست  اوکی میشع

اخه همش اسم همون فرد بود . تا حالا اسم کسی دیگ  نیومد .

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
کیه اونی که میخای حذفش کنی

یکی ک از خانوادش نیس ولی فضول

بایدم بااین جور خرافات خشن برخورد کرد😐

چرا بی احترامی حساب بشه 

البته فقط دلیل رو میخوام بدونم اخه این آیه ها که خونده میشه از خود قرآنه

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
یکی ک از خانوادش نیس ولی فضول

خب کی بهش قدرت داده که دخالت کنه

به شوهرت پیام بده بگو ما‌دوتا انسان بالغ هستیم و گذشت زمان چیزیو حل نکرد اگر مایل هستی بیا و صحبت کنیم 

خب کی بهش قدرت داده که دخالت کنه به شوهرت پیام بده بگو ما‌دوتا انسان بالغ هستیم و گذشت زمان چیزیو ح ...

شوهرم قدرت بهش داده جونشم براش میده کل زندگیش براش تعریف کرده 😏😏از بس بهش محبت کرده شوهرم وابستش شده هیج چیزی نمیبینه 

راستش ۶ ماه خبری ندارم ازش خودشم هیچ تلاشی نکرد دلم‌نمیخاد پیامش بدم  

چون قرآن میخونند روفلفل بعد میندازن تو آتیش

ویییی 

اصلا به این توجه نکرده بودم 

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏