2777
2789
عنوان

شرکت بیز

1805 بازدید | 14 پست

سلام در ابطه با شرکت بازاریابان ایرانی 

یکی از فامیلای دورمون تو شرکت بیز کار میکنه و این کارو به مام پیشنهاد کرد قرار شد چن روز بریم کارو بهمون توضیح بدن تو توصیحاتشون حرفی از خرید سرمایه نزدن و ما   ۳ ۴ روز پشت سر هم رفتیمو دوره های ۴ ۵ ساعته دیدیم و کارو قشنگ برامون توصیح دادن تا اینک بعد از روز ۵ گفتن ک ب ازای هر نفر باید از شرکت بیز ۳۰ تومن خرید کنید بعد ثبت جایگاه کنینو کارو شروع کنین ازشون ک پرسیدم اگه وسایلا بمونه رو دستمون چی؟ گفتن امکان مرجوعی تا یک سال هست علاوه و گفتیم ک خب کالا هارو بعد از واریز نشتری مستقیم از شرکت ب مستری بفرستیم و بهونه موجود نبودن کالارو داشتن مگه میشه و طول میکشه و مشتری اعتماد نمیکنه!!!!  ب شدت اسرار داشتن ک کارو هر چی زود تر شروع کنیم و دوره ببنییم و هیلی امیدوارمون میکردن به اینک تو ی سال راحت به در امد ۳۰۰ میل میرسیم و کلی تندیسو پروانه کسبو ... نشونمون دادن ک شرکت بیز تو ایران ۳۵۰ تا شعبه داره بعد ک بیشتر راجبش تو نت تحقیق کردم نوشته بودن ک کالاهاشون بدرد نخور هس در صورتی ک خودشون گفتن کالاهاشون خاصیت درمانی داره اولین شرکتیم تو ایران هس ک کالاهاشون علاوه بر استفاده خاصیت درمانی داره !!! و مورد تایید فتا نیست!! نظر شما در مورد این شرکت چیه؟ از اشناهاتون کسیو داشتین وارد این کار شده  باشه و نتیجه ایی گرفته باشهه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ادمو جوری شستشوی معزی میدن که ادم باورش میشهه که اره همچین پول گنده ایی توش هست !!

خواهر من هنوزم نمیتونه باور کنه پول توش نیست

چون خیلیم باهم رفیق میشن، وابسته میشن به این کار

محصولاتشون بی کیفیت و گرونتر از بازار 

یکی از همکارام وارد شده و مخ همه رو خورده هر روز جنس میاره گرون و بدرد نخور 

من به تمام آرزوهایم قول رسیدن دادم پس خدا جون به لطف تو خیلی نیاز دارم با احمق بحث نکن چون اون تو رو اندازه خودش پایین میاره تا بتونه زمینت بزنه با آدم بی شعور بحث کردن مثل کشتن پشه رو صورت خودته  خودت آسیب میبینی 
همش دروغ کلاهبرداری  بودم که میگم

چجوری اخه 🤦🏻‍♀️ منم داداشم چند روزیه رفته شروع کرده هی بهش میگم من تحقیق کردم چیزای خوبی راجبش نشنیدم میگ  نه با چشم دارم میبینم  اینطوری نیست  توی محل کارش از دوستای خودش اونجا دارن کار  میکنن و درامد دارن یکی از دوستاش دو ماهه موتور خریده فلان با درامد خودش 

نمی‌دونم واقعا راسته یا نه این شرکت بیز 

شرکت بیز کارش درسته من تا حالا هرچی محصولات پوست مو خریدم راضی بودم 

از طرفی هم   بسته به این داره که شما تو چه گروهی کار می‌کنید لیدر گروه شما حتما به فکر منافع خودشه و بر اساس اونچه به نفعشهروهش مدیریت میکنه و گرنه چیزی به اسم  پول دادن برای ورودی وجود نداره من خودم دارم آنلاین کار میکنم و واقعا موفق شدم درآمدمم خوبه و تا حالا چیز بدی هم ندیدم

قشنگم اینکه شمارو مجبور کنن که برای ورودی باید حتما فلان قدر کالا بخرید  اصلا اینطوری نیست و از بدر ورودم  حتی هزار تومن کالا نخریدم که بخوام بیام بفروشم یا حتی هزار تومن پول برای ورودی ندادم و اصلا درباره نشان فلان نگفتن بما  ما قدم به قدم پیش میریم حتما گروهی که باهاش کار میکردیم طریقه کارشون خوبه نبوده 

من خودم از سایت محصول واسه مشتری میخرم و ارسال میکنم  و در طی چند روز به دستشون میرسه و شرکت همیشه موجودی ها آپدیت میکنه و هیج وقت کمبود موجودی نداشته گروهی که باهاشون کار میکردین مجبورتون میکردن از شرکت فلان قدر خرید بزنید تا جایگاه خودشون بیاد بالا و پول بیشتری خودشون بگیرن یعنی طریقه کارشون اشتباه بوده  

و اینکه طی یکسال بالای۳۰۰ تومن بهتون میگفتم خب معلومه دروغه کم کمش یک الی دو سال مجموعه سازی و بالا اوردین فروش طول میکشه   و خب شما قدم به قدم جلو میرید و موفق میشه یدفعه ای نمیشه که واقعا این عقیده  اشتباهه  

کار شرکت بیز و محصولاتشون عالیه

اینکه شما از محصولات نتیجه نگرفتید به این معنی نیست محصولات اشغاله و الکی میبرنشون بالا! شاید اون کسی که محصول به شما داده اصلا مشاوره بلد نبود محصولی داده که اصلا مناسب شما نبوده مثلا محصول مو خشک داده به مو چرب خب معلومه نتیجه نمی‌گیرید بعدشم  گروهی که باهاش کار می‌کنید هم مهمه خیلیا به فکر خودشونن که جایگاهشان بیارن بالا و از بقیه سوی استفاده میکنن پس یعنی کل بیز غلط؟؟

این مسیریه که جلوتون گذاشته شده  و شما میتونید پول دارید ازش و راهش دست خودتونه میتونید واس پول درآوردن هر راهی انتخاب کنید بعضیا اصولی کار میکنن موفق میشن بعضیا فقط به فکر سودجویی و سو استفاده از بقیه هستن و به بقیه رویا میفروشن