2777
2789
عنوان

پوست شیر

1140 بازدید | 11 پست

حالا صابر بخاطر اینکه نعیم باعث شد منصور کشته بشه انتقام گرفت؟

ولی واقعا چرت بود چرا همون موقع که نعیم رفت زندان قاضی دستور نداد که شیرین رو بگیرن ،،،،

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برعکس گفتی 

صابر مرد

منصور زنده اس

هرسالی که میگذره هدفام بزرگترمیشن!پارسال میخواستم ۴کیلوکم کنم امسال۱۰ کیلو........😂😂😂😂(پاپاراتزی سابقم) کاربرجدید نیستم 😌نمیدونم چراتعلیق شدم😠

هیچی شیرین رو پپلس گرفت اعتراف کرد که صابر زنده هست وصابر بخاطر حرفی که نعیم به منصور زد و منصور میگفت برگردیم در حق نعیم نامردی کردیم

صابر عصبانی شد ومنصور رو کشت اخر هم صابر رو گرفتن وتموم شد 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
اصلا فکرشو نمیکردم دلیلش این مسخره بازیا باشه حیف وقت و هزینه  ۳ فصل کش دادن بخاطر این چرت و پ ...

اصلا مسخره بود انتظار ی چی دیگه رو داشتم گفتم میگن کار رضا وصدرا هست

سلاااااااام 😍الان ی تاپیکم مال ۹۸پیدا کردم شما توش نظر داده بودین بچه نیارم و خونه رو ترک نکنم 

ازتون ممنونم ❤️چون اگ گوش نداده بودم الان خ پشیمون میشدم ممنونم 💕💕 

سلاااااااام 😍الان ی تاپیکم مال ۹۸پیدا کردم شما توش نظر داده بودین بچه نیارم و خونه رو ترک نکنم  ...

سلام من گفتم؟

من بازم میگم کار این نیست اجیر شده اصله کاری یکی دیگه س.

کار خودشه.از لبخند اخرش مشخص بود.بعدشم وقتی اونو گرفتن تمام سکانسهاشو نشون میداد که لباسشم همین لباس بود.الان ک عین خیالش نبود واسه اینکه ساحلو کشته خیالش راحته