2777
2789
عنوان

میشه لطفا....

57 بازدید | 11 پست

میشه لطفا برا دخترم دعا کنین . فردا نوبت دندو پزشکی داریم، چهارتا دندون شیری جلو باید کشیده بشه  خیلییی استرس دارم . خدا کنه درد نداشته باشه ، خدا کنه خونریزیش کم باشه ، خدا کنه بچم اذیت نشه  میشه براش یه صلوات بفرستید   

منم برا شماهاپنج تا صلوات میفرستم... 

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
نگران نباش چيزي نميشه

خدا کنه اذیت نشه  

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندون شیری که ریشه نداره  بعدم اگه پیش دندونپزشک اطفال میبرش اونا بلدن چکار کنن که بچه نترسه و ...

عکس گرفتیم دکتر گفت ریشه داره

پیش چند تا دکتر میبردیش  دکتر دخترم هر نوع پوسیدگی ترمیم میکنه خیلی راحت دندون نمیکشه

خیلییییی دندونپزشک رفتیم ، از پوسیدگی زیاد چهارتا دندون جلو بچم کلا ریخته و فقط ریشه مونده . همه دکترها گفتن باید کشیده بشه

خیلییییی دندونپزشک رفتیم ، از پوسیدگی زیاد چهارتا دندون جلو بچم کلا ریخته و فقط ریشه مونده . همه دکت ...

اهان اگه فقط ریشه اس درسته 

من اصفهانم دکتر احمد موسوی دکتر بچمه 

دخترم ۴سالشه ی پوسیدگی از آهن رو دندون بچمه با این که یعنی آهن گرونم دادم که سیاه نشه آخر لک گرفت 

چکاپ میبرمش میگه مشکل نداره الان ولی چند ماه ی بار فلوراید میده