2777
2789

چقدر قشنگه این کتاب کلی گریه کردم 

چه عشقی بین فرزانه و حمید بود 

میگن مذهبیا عاشقترند راسته واقعا🥲😍

کسی کتابو خونده 

کتابای این شکلی اگ خوندین میشه معرفی کنید با ژانر عاشقانه و مذهبی 🙏🙏💜

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞

خیلی قشنگ بود...من حتی وقتی خواستم برا شوهرم تعریفش کنم هم گریه میکردم...

کتاب قصه دلبری  هم قشنگه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من راستش چیزای عاشقانه ای درمورد شهدا نشنیدم مثلا ولی اینو شنیدم که بدون خداحافظی رفتن 😶

ن کی گفته اینو 😶

اتفاقا اینقدر احساس و عشق داخل کتاب و حرفای فرزانه(همسر شهید)بود واقعا از گریه امونم برید😭

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞

من زمان مجردیم خیلی از این کتاب های شهدا میخوندم ولی شاید باورت نشه بعد از ازدواج نصف مشکلاتم به خاطر همون کتابا بو حتی داشتم جدا میشدم.

چون از بس این کتاب ها از شیرینی های زندگی گفتن منم زندگی مشترک با یه فرد مذهبی رو اینجوری توی ذهنم چیده بودم و یکسره شوهرم رو با اونا مقایسه میکردم برای همین دیدم دارم به مشکل میخورم دیگه چندساله نمیخونم.

با اینکه عاشق شهدام و زندگیمو مدیونشونم ولی ترجیح میدم کتاب های سبک یادت باشه رو نخونم دیگه که یک زن همسرش رو توصیف کنه. ناخوداگاه مقایسه پیش میاد

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
خیلی قشنگ بود...من حتی وقتی خواستم برا شوهرم تعریفش کنم هم گریه میکردم... کتاب قصه دلبری  هم ق ...

مرسی گلم قصه دلبری چجوریه در مورد چیه

مرسی گلم قصه دلبری چجوریه در مورد چیه

اینم درباره آشنا شدن و ازدواج شهید محمدحسین محمدخانی و همسرشون،از زبان همسرشون هست...قشنگه...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
ن کی گفته اینو 😶 اتفاقا اینقدر احساس و عشق داخل کتاب و حرفای فرزانه(همسر شهید)بود واقعا از گریه ام ...

بنظرم منظور نویسنده هم این بود ک از عشق زیاد،، یعنی اگه میرفت دیدنشون نمیتونست بره 🤔

یک عدد چپی 

آره خییلی قشنگه

قصه دلبری هم مشابه همینه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
بعدا دیگه حس طلاق نداری🙃

نه الان خوب شدم از وقتی نخوندم دیگه خوب شدیم خداروشکر. اون سال اول رفتم خونه پدرم که جدا شم.

من زندگیم رو مدیون شهدام ولی فقط کتابشونو نمیخونم دیگه وگرنه همه کارامو میسپرم به شهدا فقط

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
بنظرم منظور نویسنده هم این بود ک از عشق زیاد،، یعنی اگه میرفت دیدنشون نمیتونست بره 🤔

کتاب یادت باشد رو خوندی کامل؟