2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پیشاپیش زیارتت قبول خوش بحالت اقاطلبیده منم دعاکن امام حسین روبه شش ماه کربلاش قسم  بده زندگی من درست بشه شوهرم بیاداشتی کنه درخواست طلاقش روپس بگیره بچه های شیرخوارم اواره نشن 

فقط خدا❤️❤️❤️
دوستان به نیابت همتون دارم میرم شمام واسه من دعاکنید

ان شاءالله در پناه آقا امام حسین به سلامت بری و برگردی و حاجت روا بشی گلم،دعا کن اربعین منه روسیاه رو هم بطلبه😭😭😭😭

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

التماس دعا دارم.سلاممم به ارباب برسون بگو اقاجان مافقرا هم دل داریم.مارا هم دعوت کن یادت نره همیجوری بهشون بگو اقاهزاربار جانمان فدای خودت وعلمدارت

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
عزیزم پیشاپیش زیارتت قبول خوش بحالت اقاطلبیده منم دعاکن امام حسین روبه شش ماه کربلاش قسم  بده ز ...

انشاالله خداکمکت کنه بخدااشکم دراومدامیدوارم به حق اقاامام حسین مشکلت حل شه