2777
2789
عنوان

من خدایی دارم...

150 بازدید | 10 پست

من خدایی دارم که همه ظلمی که داره بهم میشه را میبینه. شاید دیر شاید همین فردا شایدم یه ساعت دیگه همه شو برام جبران میکنه. من خدایی دارم که صدای گریه ها و فریادمو میشنوه و از همه ی اونایی که باعثش شدن انتقام میگیره. من خدایی دارم که حواسش هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفرینامونو نشنید. شاید اگه دیگه سکوت کنم جواب بده

آره عشقم با بهترین وعزیز ترین کسم کاری کردند که میخواست خودش را بکشه بعداز ۳ سال جوری تک تک شون تقاص دادن که خودم از شنیدنش تنم لرزید بسپار وسکوت کن 

من خدایی دارم که هرجا به مشکل بر میخورم دلم قرصه که این مشکل زورش به خدام نمی‌رسه من خدایی دارم که همه بنده هاش رو یه جور دوست داره پس به فکر انتقام نیست اونقدر خلأ های روحی من رو پر می‌کنه طوری برام جبران میکنه که بتونم ببخشم من خدایی دارم که حتی از پدر و مادر هم مهربونتره و بنده خاش رو خیلی. دوست داره خدا جون خیلی دوست دارم خیلی بهت مینازم ممنون که هستی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
آره عشقم با بهترین وعزیز ترین کسم کاری کردند که میخواست خودش را بکشه بعداز ۳ سال جوری تک تک شون تقاص ...

دوست دارم موضوع رو بدونم اگه اشکال ندارد تایپ می‌کنی 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
متن شما قشنگ تر بود‌. منم چون دلم پر بود نوشتم

امیدوارم خدا بهت آرامش بده منم وقتی دلگیر میشم  تو دفتر یادداشت موبایلم برا خدا نامه می‌نویسم وهربار که نامه های قبلی رو میخونم بیشتر به قدرت خدا پی میبرم و یقین پیدا میکنم که خودش حلال مشکلاتی فقط خودش