2777
2789
عنوان

احساس میکنم ...

156 بازدید | 32 پست

احساس می کنم من یه مدت اینطوری شدم...

چیکار کنم

بعضی ها دوست دارند همیشه نقش یک مظلوم ناراحتِ تنها را بازی کنند. ذهن چنین

آدمی صبح به صبح برای افسردگی و عصبانیت و ناراحتی و نارضایتی اش دلیل میتراشد. همیشه هم اطرافیانش از دستش  فحش می خورند و متهم میشوند و دائما مجبورند از خودشان دفاع کنند و ثابت کنند که

دوستش دارند، قصد آزارش را نداشتند، منظورشان آن نبود، از دیدنش ناراحت نمی شوند و از قیافه اش بدشان نمی آید.

وای چقد منه😐

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی دارم اذیت میشم

منم🥲🥲🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
به چنین رفتاری ادامه نده،ادمها هر قدر هم که دوستت داشته باشند یه روزی در مقابل این رفتار کم میارن، ا ...

آره کم کم دارم همه رو از دست میدم 

هم دلم میخواد تنها باشم هم‌تو شلوغی 

هم درون گرام هم برون گرا 

مدام دلیل رفتارهای همه رو ت ذهنم دنبال می کنم 

اونایی هم باهاشون صمیمی ام همش سوال می کنم 

منم اینحوررررییییم، بخدا قسم همین امروز یکی بهم کلی توضبح داد ک دوسم داره و در آخر گفت اگ ب این حرفا و رفتارات ادامه بدی دیگه توضیح نمیدم و دیگه نمیام دیدنت

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo