2777
2789
عنوان

قرص کافئین بخوریم یا نه ؟🚨

1190 بازدید | 5 پست

بچه ها من چند روز پیش تاپیک یکیو دیدم که گفته بود قرص کافئین میخوره انرژی میگیره کل روز کار میکنه و اینا 

بعد من گفتم چه خوبه چون من درس میخونم ؛ زد به سرم از داروخونه اسنپ کافئین ۱۰۰ رو سفارش دادم بعد دیروز چون اسانسور خراب بود من مجبور شدم اون همه پله رو بیام بالا همون لحظه قرصو خوردم بعد بدنم داااااغ شده بود گفتم شاید بخاطر پله بوده که یهو رفتم اومدم گرمم شده

الان یدونه دیگه از قرصه رو خوردم دارم از داخل اتیش میگیرم، حس میکنم ۴ تا کاموایی پوشیدم و کنار بخاری نشستم ، من قهوه دم میکنم میخورم اصلا اینجور نمیشم نمیدونم چرا این اینجوره ولی از حق نگذریم به ۵ دقیقه نمیکشه شاد و شنگول میشم ولی نیاز دارم لخت وسط برف باشم😐

شمام میخورید اینجور میشید ؟؟ 

خنثی شده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ادامه نده خورنش رو. من خوردم اینطوری نشدم ولی شما احتمالا ب این قرص حساسیت داری پس مصرفش رو قط ...

عع خب مگه کافئین خالی نیست ؟

اگه حساسیت داشتم به قهوه ام باید واکنش نشون میداد بدنم 

خنثی شده   
عع خب مگه کافئین خالی نیست ؟ اگه حساسیت داشتم به قهوه ام باید واکنش نشون میداد بدنم 

نه اصلا چنين چيزى نيست.قرص هاى انرژى زا كافئين به علاوه يه سرى ويتامين خاص دارن كه احتمالا شما ب اين تركيب حساسيت داديد. مصرف نكنيد