2777
2789
عنوان

خیانت

255 بازدید | 28 پست

سلام خانوما خوبین دوشب پیش شوهرم تا صبح خونه نیومد تا ساعت ۳صبح اینا مطمئنم با رفیق قدیمیش بود ولی بقیشو مطمئن نیستم پیش اون بوده یا نه بعد دیشب بهم گفت که یه زنه خراب هست که شماره منو از گوشی دوستم کش رفته منم شماره اون زنو گرفتم تا اگه بهم زنگ زد بفهمم و مسدودش کنم منم شک کردم بهش گوشیشو نگا کردم هیچ تماسی و پیامی با اون شماره نداشت ولی وقتی الان پرینت خلاصه تماس و پیاماشو گرفتم دیدم اون روز که خونه نیومده با اون شماره پیامک فرستادن به هم از ساعت سه تا ۶ صبح به هم پیام دادن ☹چیکار کنم چجوری بهش بگم لطفا نیاین بگین طلاق درست راهنماییم کنین

خب اینکه مشخصه داره خیانت میکنه دیگ چ راه حلی میخوای ازمون

خودت باید ببینی کنار میای یا نه 

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینکه مشخصه داره خیانت میکنه دیگ چ راه حلی میخوای ازمون خودت باید ببینی کنار میای یا نه 

آخه فقط اون شب حرف زده میخوام بدونم چجوری بهش بگم منتظر باشم شب بیاد رودررو بهش بگم یا پاشم برم خونه بابام 

اصلا به روش نزن فعلا شاید پشیمون شده به همین خاطرم بهت گفته که اگه زنگ زد یا پیامی فرستاد تو در جری ...

نمیدونم موندم که چیکار کنم آخه قبلا هم بهم خیانت کرده بود 🥲

صبر کن بیین چیز دیگه ای ازش میبینی یا فقط همین بوده  زود قضاوت نکن همین که بهت گقته خودش خوبه

آخه بهم گفت باهاش حرف نزدم به نظرتون بهش نگم که چرا بهم دروغ گفتی