گفتم چون قبل عید کمتر گرفتم زورم داشت میومد نمیدونم چه مشکلی دارم بهترین جین هم بخرم چون دوچرخه سوار ...
نه گلم همینقدر هست آره شاید چون رو دوچرخه اصطلاحات بوجود میاد فعالیت داری پاره میشه مبارکت باشه
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
۶۰۰ جنسش خوبه اما وقتی میشینم زمین یا جایی همش بهش چیز میز میچسبه نمیدونم چرا فکر کنم. کتون اینطوریه
اره حتما بخاطر کتان بودنشه حالا منک مشکی گرفتم خیلی بده چون مبچسبه بهش همه چی
دقیقا مثل من پس نتیجه میگیریم ذغالی میگرفتیم بهتر بود 🤔