2777
2789

۶۰۰ تومن خریدم بگ مشکی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ن چه انداختی منم ی بگ خریدم ۶۰۰ و چند تا دیگ ک اونا هم رو ۳۰۰ ۴۰۰ جین همینه دیگه 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۶۰۰ تومن خریدم بگ مشکی

مال تو هم مثل من روش گرد خاک میچسبه ؟؟؟؟

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

ن چه انداختی منم ی بگ خریدم ۶۰۰ و چند تا دیگ ک اونا هم رو ۳۰۰ ۴۰۰ جین همینه دیگه 

گفتم چون قبل عید کمتر گرفتم زورم داشت میومد نمیدونم چه مشکلی دارم بهترین جین هم بخرم چون دوچرخه سواری میکنم زود پاره میشه😂

2790
2778
2791
2779
2792