2777
2789

بله

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ولی هیجانش کم شده بنظرم اگ قاتل اشنا بود بهتر بود تا ی نقش جدید ب سریال اضاف بشد

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

واقعا دلیل مسخره ای بود کارکتر مامان صدرا دیگه چی بود این وسط

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   
واقعا دلیل مسخره ای بود کارکتر مامان صدرا دیگه چی بود این وسط

بنظر قاتل هنوز نیومده تو فیلم وقتی طرف گرفتن فقط سکانس هایی که این بود رو نشون داد ولی اونجایی که تو باغ از نعیم فیلم گرفت اثر انگشت پاک میکرد تو پاترول اونجا رو نشون نداد اینا دونفرن هنوز فرد اصلی رو نگرفتن این فقط نگهبان ساحل بوده

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
به نظرم هنوز یکی هم پشت پردست دو نفر به ساحل سر میزدن جایی هم نشون نداد که پای منصور لنگ بزنه دو ...

درسته  شیرین هم درمورد لنگ زدنش حرفی نزد حتی تو سکانس های گذشته هم نشون نداد

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
بنظر قاتل هنوز نیومده تو فیلم وقتی طرف گرفتن فقط سکانس هایی که این بود رو نشون داد ولی اونجایی که تو ...

اصلا دست منصورو موقع دستگیری ببینی با دست اون یارو که ساحل پیشش بود فرق داره این دستش اصلا ظریف نبود اون گروگان گیر دستش ظریف و تا حدودی زنانه بود البته زن نبود قطعا ولی دستش با این فرق داشت و این که اومد سر قبر اصلا نمیلنگید اونی که به نعیم تنه زد هم نمیلنگید 

ایشالا یه دلیل آدمیزادی بیاره کارگردان چون این دلیل خیلی مسخره و چیپ بود