2777
2789
عنوان

مردی که همش محبتتون میخواد؟ اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 66 پست
عیب نداره روت حساسه بابا خداتو شکر کن بعدشم اگه واسش مهم نبودی اصلا ب کفششم نبود که خوابت برده اینکه ...

میدونم عزیزم خداروهم شکر میکنم ولیییی بعضی جاها کلافم میکنه، مثل دیشب، بابا چرا باید با خواب رفتن من فک کنی برام مهم نیستی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا حق با ایشونه یعنی رفتار شما زیاد جالب نبود کاش قبلش میگفتی خسته ای و خوابت میاد صحبتتون رو برای وقت دیگه ای میذاشتین حقیقتا منم بودم ناراحت میشدم

احتمالا شما زیاد علاقتو به این اقا نشون نمیدی یا کم ابراز میکنی 

اره من تو خونه شون هستم ینی رفت آمد دارم، چهار تا داداشن، چنان ابراز علاقه و محبتی تو این خونه هست ک ...

پس احساسیه .

شاید به اون اندازه ای که محبت میکنه محبت دریافت نمیکنه

و دوست داره به اندازه ای که عشق میده بهش عشق بدی 

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
مردی ک کمبود محبت داره وخودشو محتاج محبت طرف مقابل نشون میده برا من جذابیتی نداره  بنظرم آقا ب ...

نازمو خیلی میکشه خیلیییی بهم محبت میکنه ولی ازینور خودشم لوس میکنه، که من نمیتونم اندازه اون با محبت باشم 

من اصلااااا از این اخلاقا نمیپسندم چون به مرور باعث اذیت طرف میشن  هرچیزی حدو اندازه ای داره

الان من افتادم دقیقا تو این به مروره که گفتی، هم دوستش دارم هم رابطمون خوبه هم اعصاب این حرکاتشو ندارم، اصلا صبح بیدار شدم دیدم تا اونموقع نخوابیده عصبانی شدم، ینی چی اخه 

چقدر حساس و زودرنجه  مشکل روحی داره؟! انگار مثلا یه مدت زیادی درگیر کمبود محبت بوده حالا از ت ...

اخه میدونی اینا خانوادشون اصلا گوله محبتن، همینجوری دارن قربون صدقه هم میرن، باور کن منم خیلی بهش محبت میکنم ولی این رفتارارو حوصله ندارم

خوبه. بیشتر از این چی میخوای ؟  مردهای اینجوری در ماندگاری رابطه نقش موثری دارند

اونکه صدرصد صدرصد صدرصددد ینی خودم تفاوت رو تجربه کردم ولی ازینور واقعا اعصاب این رفتاراروهم ندارم چون برخوردم نمیدپنم چی باشه، الان چهار روزه منو ندیده همینجوری داره قر میزنه همینجوری داره میگه دوستم نداری ، بابا خب چهار روز من باید پی زندگی خودمم باشم دیگه

بهش بفهمون که همیشه نمیتونی در دسترسش باشی و گاهی برات کاری پیش میاد و شرایطش نیست

و هر وقت خواستی بری یا بخوابی یا هر چی قبلش بهش بگو که زیاد انتظارتو نکشه

کاملا طبیعیه رفتارش از نظر من

مرد و زن هم نداره

به حدی دوست دارههههههه که دلش میخواد همش باهاش باشی فقط همین 

چون من خودم اخلاق دوست پسرتو دارم

منم این برداشت رو داشتم  احتمالا ایشون زیاد علاقشو نشون نمیده

بله استارتر بیشتر منطقیه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
نازمو خیلی میکشه خیلیییی بهم محبت میکنه ولی ازینور خودشم لوس میکنه، که من نمیتونم اندازه اون با ...

مرد لوس سخته تحملش آدم زود زده میشه بنظرم دقت کن تو تصمیم گیریت ببین واقعا میتونی تحملش کنی بعد ازدواج بجای اینکه حس شوهری بده حس بچه داری بهت دس میده

منم با یکی توی رابطه بودم که همش انتظار داشت در دسترس باشم و ساعتها حرف بزنیم تلفنی و هیچ وقت پشت خط ...

خداکنه اینجوری نشیم واقعا جون رابطمون خیلی خوبه و دوستش دارم ولی این رفتارا خیلی پتانسیل عصبی شدن و کنار گذاشتن تو من ایجاد میکنه

ایشون مهرطلب اند و کمبود محبت دارند.واقعا سخته ارتباط با این اشخاص یکم.مگر کمکشون کنید برن مشاوره و ...

من تعجب میکنم که کمبود محبت داشته باشه اخه تو خانوادشون محبت موج میزنه موج، فک کن به مامانش میگه عشقم، مامانش بهش میگه عشقم، مامانش به داداشش میگه نفس..