2777
2789

یکی از دوستانم حدودا ۶الی۷ساله ازدواج کرده بعد شوهرش یه ادمیه ک کلا مهری ب زندگی خونه و زن و بچه نداره. اصلا تو این همه سال ک باهم ازدواج کردن حسی بهم پیدا نکردن یه بچه هم دارن

همش کار کار کار و اینکه اصلا پول ب زنش نمیده حدودا تا۳سال پیش هم مرده بهش خیانت میکرد بعد الان زنش دوساله با یکی رابطه داره و اینکه خیلی هم دیگه رو دوست دارن نمیدونن چیکار کنن  شوهره هم اصلا زنشو طلاق نمیده و اینکه یکم مهر و محبتش نصبت ب زندگی بیشتر شده ولی زنه تو اون موقعیت ک نیاز داشت شوهرش سرش با زنای دیگه گرم بود

حالا شما راهنمایی کنید بگین چیکار کنن واقعا واسشون ناراحتم؟/

"مارا نیست منت این خلق دقل باز  ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی دیگه دو تا انگل کنار هم راحت زندگی میکنند ، جسمشون کنار هم زیر یک سقف ،دلشون بغل یکی دیگه ، خیلی جالبه . ناراحت نباش ،دوری کن ازین مدل زندگیا 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
هیچی دیگه دو تا انگل کنار هم راحت زندگی میکنند ، جسمشون کنار هم زیر یک سقف ،دلشون بغل یکی دیگه ، خیل ...

نه خب واقعا الان شوهرش فقط واسه رابطه میخادش زنه هعی میره واسه طلاق نمیاد طلاقش بده

نه خب واقعا الان شوهرش فقط واسه رابطه میخادش زنه هعی میره واسه طلاق نمیاد طلاقش بده

خب شاید پشیمون شده میخواد مثل آدم زندگی کنه ،این راهی هم که خانمه داره می‌ره آخرش رسوایی و بدنامی هست . حتی اگه رابطه داشته باشند با اون آقا حرام ابدی میشن و بعد طلاقم نمیتونه باهاش ازدواج کنه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خب شاید پشیمون شده میخواد مثل آدم زندگی کنه ،این راهی هم که خانمه داره می‌ره آخرش رسوایی و بدنامی هس ...

نمیدونم خب اون موقعه ک زنه شوهرش میخاست شوهرش نبود الان زنش دلش میخاد بره بیرون نمیبره چمیدونم اصلا پولی چیزی نمیده منظورم از خوب شدن اینکه اون دوساعتی ک میخاست بخابه خونه مامانش میاد خونه خودش میخابه بعد ساعت ۵صبح میره دیگه نیستش تا ساعت۱۰شب خب این خانوم با دیوار ک ازدواج نکرده

نمیدونم خب اون موقعه ک زنه شوهرش میخاست شوهرش نبود الان زنش دلش میخاد بره بیرون نمیبره چمیدونم اصلا ...

نمی‌دونم والا اگه بچه دارند بخاطر بچه برن مشاوره شاید بتونن این رابطه آسیب دیده رو درست کنند .