2821
2789
عنوان

لکنت ناگهانی

157 بازدید | 13 پست

پسرم سه سالونیمه چند روز لکنت خیلی شدید گرفته نوبت‌ گفتار درمانی گرفتم.خیلی حالم بده خیلی خوب حرف می‌زد ولی الان تو همه حرفا گیر میکنه مورد مشابه دیدین؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید کسی ترسونده بچه رو یا کاری باهاش کرده یا شاید مشکل دیگه ای باشه اول باید پیش متخصص مغز ببری اگه ...

یکبار سابقه تشنج با تب داره.یکسالنیم پیش بود.تا حالا خوب حرف می‌زد البته دعوا دیده فک کنم ترسیده بچه

پسر برادر شوهرم ترسیده بود لکنت گفته بود سه ساله براش دعای ترس گرفتن خوب شدولی اینکه میگین تشنج کرده بحثش جداست

هرکه عیب دگران پیش تو اوردو شمرد. بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد. 

منم داداشم تا سه سالگی خوب حرف میزدبعدش یک هو لکنت گرفت مثلا میخواست بگه سلام میگفت س س س س س لام 

اول فکر می‌کردیم به خاطر ترسه ولی درست نشد گفتار درمانی هم هفت هشت جلسه بردن جواب نداد آخرش ولش کردیم الان که میره مدرسه و هشت سالشه خودش خوب شده 

سلام ممکنه بگین لکنت دخترتون چطوری بود پسرم خیلی شدیددد گیر میکنه .؟خودش خوب شد؟

عزیزم سلام اول بگم دختر من امناش اول کم بود و بعد هی زیاد تر شد که دیگه حتی خودش دوست نداشت حرف بزنه 

دلیلشو‌نمیدونستم فکر کنم تو خواب ترسیده بود و اگر یکم میترسید یا دعواش میکردیم لکنت بیشتر می‌شد 

از تخم بلدرچین تا گفتار درمانی گرمی اینا هیچ کدوم خوب نبود تنها راهی که جواب داد که نمیدونم اعتقاد دارید یا نه ولی انجام دادنش هم خب ضرری بهتون نمیرسونه 

عمو بهم کفت دو بار انجام دادم و خوب خوب شد همه تعجب کردیم البته لطف خدا همیشه بهمون زیاد بوده و ایندفعه هم شامل حالمون شد 

روز های یک شنبه و سه شنبه دو بار سوره ی یاسین پشت سر هم به نیت شفای پسرتون میخونید و (زاغ یا زاج نمیدونم بهش چی میگید )زاغ به تکه های کوچکند میکنید بدون اینکه بسم الله بگید یکی میذارید رو دو تا آرنج ها روی دو تا زانو ها و دو تا پشت گوش (همین که بذارید و بردارید کافیه و روی دو کف دست بعد آتش میزنید مثل اسفند که میذارید روی گاز میذارید روی گاز اینا باز میشن و بعد میریزی آشغالی و میبرید بیرون 

شاید باورتون نشه من دو هفته این کار و انجام دادم خوب خوب شد امتحانش رایگانه کاری هم نداره هزینه ای هم نداره 

ان شاالله پسر شما خوب بشه چه روزهایی که بدون گریه نگذشت وقتی میدیدم دخترم واسه یک حرف معمولی چقدر طول میکشه و آخر خسته میشه و نمیگه 😭😭

حتما امتحان کنید بخدا من چه کارهایی کردم و جواب نگرفتم