عزیزم سلام اول بگم دختر من امناش اول کم بود و بعد هی زیاد تر شد که دیگه حتی خودش دوست نداشت حرف بزنه
دلیلشونمیدونستم فکر کنم تو خواب ترسیده بود و اگر یکم میترسید یا دعواش میکردیم لکنت بیشتر میشد
از تخم بلدرچین تا گفتار درمانی گرمی اینا هیچ کدوم خوب نبود تنها راهی که جواب داد که نمیدونم اعتقاد دارید یا نه ولی انجام دادنش هم خب ضرری بهتون نمیرسونه
عمو بهم کفت دو بار انجام دادم و خوب خوب شد همه تعجب کردیم البته لطف خدا همیشه بهمون زیاد بوده و ایندفعه هم شامل حالمون شد
روز های یک شنبه و سه شنبه دو بار سوره ی یاسین پشت سر هم به نیت شفای پسرتون میخونید و (زاغ یا زاج نمیدونم بهش چی میگید )زاغ به تکه های کوچکند میکنید بدون اینکه بسم الله بگید یکی میذارید رو دو تا آرنج ها روی دو تا زانو ها و دو تا پشت گوش (همین که بذارید و بردارید کافیه و روی دو کف دست بعد آتش میزنید مثل اسفند که میذارید روی گاز میذارید روی گاز اینا باز میشن و بعد میریزی آشغالی و میبرید بیرون
شاید باورتون نشه من دو هفته این کار و انجام دادم خوب خوب شد امتحانش رایگانه کاری هم نداره هزینه ای هم نداره
ان شاالله پسر شما خوب بشه چه روزهایی که بدون گریه نگذشت وقتی میدیدم دخترم واسه یک حرف معمولی چقدر طول میکشه و آخر خسته میشه و نمیگه 😭😭
حتما امتحان کنید بخدا من چه کارهایی کردم و جواب نگرفتم