2777
2789
باید شیاف هموروئید بذاری زخمت عمیق شده کار ندی دست خودت .چرا رعایت نکردی؟

آخه نمیدونستم بخده زخنه الان بعد فشار میدخ تا میرم فشارمیارم از بس تپله نمیاد بیرون

کاربری دست سه نفره من ودوستم وخواهر شوهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میشه بگید دوره نقاهت بعد از عمل چطوره؟ من شنیدم عملش سخته

خیلی سخت تادوهفته،ولی تادوماه هم بایدرعایت کنی یعنی گاهی سوزش یاخارش وتیرکشیدن داری،اره به نظرم سخت ترین عمل خانوماست منکه خیلی عذاب کشیدم ولی الان خداروهزارمرتبه شکرخوبم خونریزی ندارم ولی رعایت غذایی وتشت اب گرم وحتماروزی دوتاکیوی وهرشب قبل خواب یه ق پودرپیدرولاکس وتواب انجیرایی که خیس کردم حل میکنم ومیخورم همراه پنج دونه انجیرودوق روغن زیتون وده لیوان اب درطول روز،وقبل وبعدهرباردفع باوازلین یاروغن زیتون مقعدچرب میکنم😥😥

انجیر خشک رو بشور بعد 7 دقیقه بندازش تو اب، هم ابش و هم خودش رو بخور

هر سه ساعت دو بار یک لیوان اب ولرم مایل به گرم 

خاکشیر بخور

مایعات زیاد بخور

برای پشتت پماد آنتی هموروئید و پماد آ د بزن ( انتی همورئید شاید برای هموروئید باشه ولی قشنگ منو درست کرد، درضمن اینم بگم که وقتی پماد رو بزنی باید یک مقدار هم بره داخل مقعد تا چرب کنه و اون قسمت نرم بشه و درد زخمش کمتر بشه ) 

سعی کن هر دو روز در میان بری حموم چون بهداشت هم تاثیر میزاره 

مور نخور لبنیات نخور گوشت قرمز نخور شکلات نخور

به جاشون کیوی، گلابی، آلو ، اجیل مخصوصا انجیر و عسل بخور

ورزش ملایم بکن و یوگا هم پیشنهاد میشه 

و کمپرس یخ رو انجام بده 

کمپرس یخ : یعنی گذاشتن یخ بر روی o مقعد 

و توی  تشت اب ولرم مایل به گرم بریز و یزره هم سرکه سیب یا نمک دریا بریز توش و 20 دقیقه بشین جوری که مقعدت کامل زیر اب و سرکه رفته باشه 

از مسکن ها هم میتونی استفاده کنی (  ایبوپروفین , آسپرین , استامینوفن )

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
رفتج‌عمل کردم‌خم دوماه پیش ولی بارن‌دعابت نکردم‌اومد سراغم

عزیزم من تازه دو سه روزه خوب شدم،بعت از سقط دچار درد ناحیه پشت شدم.ققط با یه دونه شیاف آنتی همو رویید درست شدم..داروخونه گفت روزی دوتا هم میشه استفاده کرد ولی من با یکی اوکی شدم..شیاف بیزاکودیل یا آنتی همورویید