2777
2789
عنوان

چرا اینجوری میشم؟بیماری دارم؟

209 بازدید | 6 پست

ی روز قبل ماه رمضون پریود شدم روز ۵ غسل کردم شبش باز خونریزی کرد دو روز صبر کردم روز هفتم ک دیروز باشه غسل کردم دو روز هیچی خون نیومده بود و مطمئن بودم ک تموم شده ترشحاتم هم سفید شده بود الان شهری خوردم روزه صبح بیدار شدم میبینم بازم خونریزی کرده

ولی تا الان دیگه هیچی نیومده فقط همون صبح 

دیگه من پریودی هام ۷ روز هست

ولی نمیدونم چرا اینجوری  میشه همیشه تو بهار و تابستون هی قطع میشه و غسل میکنم بعد بازهم خونریزی میکنه

آیا بیماری دارم؟

نابستون پارسال هم یبار ۱۴ روز پریود بودم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

خب ی سونوگرافی و ازمایش انجام بده ک خیالت راحت بشع 

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریودی معمولا توی تغییر فصلا به هم می ریزه ولی دیگه ن در این حد،یه متخصص زنان برو

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

خونریزی هام هم تا روز ۳ و ۴ خیلی زیاد هست و باید دیگه دوران کوتاه باشه نمیدونم من الان اون مقدار نرمال رو ک باید خونریزی کنه کرده دیگه چرا تموم نمیشه نگران روزم هستم وگرنه ماه رمضون نبود صبر میکردم تموم شه اه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

برو پزشک زنان. حالا یکی دو روز بعد پریودی اگر یه لکه دیدی طبیعیه. اما اگر طولانی هست باید دلیلش را بفهمی. دلایل زیادی داره.. هورمونی.فیبروم.پولیپ.کیست.عفونت.مشکلات روحی و استرس. اندازه و ضخامت رحم....باید آزمایش بدی و سونو بشی