2777
2789
عنوان

سلام

18 بازدید | 0 پست

من چند بار اینجا نظر خاستم از شما منو شوهرم با هم مشکل داریم یعنی اون خیلی بد دهنه بد اخلاقه اون وقتی با هم نمزد بودیم با همکارش در ارتباط بوده چند وقت از عروسیمون گزشت دیدم شوهرم همش چشم چرانی میکنه بهم میگفت من میدونم الان بدن اون زن چشکلی هست من میدونم سینه اون زن چجوری هست باهم رفتیم رستوران دوتا خانم اومد شوهرم گفت من از این زنا میخوام من خیلی ناراحت شدم دیگه تو شک افتادم یک روز گوشیشو چک کردم دیدم پیام قبل از ازدواجمون چنو تو گوشیش هست با چندتا دخترم پیام داده بود اونا عکس لختی خودش فرستاده بود اینم عکس لختی خودش کلی قربون صدقه اینا رفته بود براشون پول فرستاده بود قرار باهاشون گزاشته بود که باهاشون رابطه جنسی بر قرار کنه دیگه از اون روز بعدا بهش شک دارم ظاهرش مذهبی هست همش نماز نمیخونه روزه میگیره جلو همه آدم پای هست بهش گفتم 

گفت منو ببخش اشتباه کردم فقط کنجکاو بودم ببینم میدن دیدم براحتی میدن منم بهش گفتم باید جای کار کنی که هیچ زنی همکار نداشته باشی قبول کرد الان چند وقته همش بهم میگه نمیخوامت برو امروز بهم گفت  برام چنتا همکار زن اومده منم گفتم من نمیتونم ببینم تو همکار خانم داشته باشی یا من یا کارت گفت معلومه کارم گفت دیگه خونه نمیام میرم درخاست طلاقت میدم