2777
2789
عنوان

سنوگرافی قلب

106 بازدید | 14 پست

دوستان من الان ۶هفته و۵روزمه هفته قبل رفتم سنوگرافی گفت که ۵هفته ۵روزته فعلا برای قلب زوده حالا باید دوباره کی برم که صدلی قلبشو بشنوم؟

وَس‍‌َط‍ِ ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی اوم‍‌َدی م‍‌ِث‍‌لِ ن‍‌ور(:🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ۸یا ۹ رو من خیلی شنیدم

منم زود رفتم،ساک حاملگی بود،کیسه زرده هم بود وای جنین دیده نشد

کلی غصه واسترس براخودم درست کردم با زود رفتنم

دیروز رفتم دکتر،سونوی واژینال برام نوشت 

سونو واژینال خیلی دقیقتره

به دکترت بگو اگه صلاح میدونه سونو واژینال برات بنویسه

هفته ۸یا ۹ رو من خیلی شنیدم منم زود رفتم،ساک حاملگی بود،کیسه زرده هم بود وای جنین دیده نشد کلی غصه ...

سونو واژینال مثل سم میمونه واسه جنین 

خب چه اصراریه انقدر زود برید بذار یدفعه هشت هفته برو

واقعا چراااا یعنی دکتری که اینو مینویسه،به عقلش نمیرسه؟

من سر بارداری اولم 

دکتر اصرار داشت 6هفته قلب رو ببینه 

دوبار سونو واژینال واسم نوشت منم اون زمان اطلاعی نداشتم انجام دادم آخرش هشت هفته بچه سقط شد 

بارداری بعدی دکترم رو عوض کردم وقتی راجب سقط قبلم حرف زدم گفت یکی از دلایلش سونو واژینالی بوده که انجام داده بودی

من سر بارداری اولم  دکتر اصرار داشت 6هفته قلب رو ببینه  دوبار سونو واژینال واسم نوشت منم ...

واقعااا😔

ممنون که گفتین

میرم میگم سونو رو عوض کنن

آخه بعد از حرف شما زدم اینترنت،نوشته بود به رحم نمیرسه که بخاد آسیبی به جنین بزنه

ولی حالا که دکترتون گفته سقط میتونسته از سونو واژینال باشه

باید احتیاط کنم

ممنون که گفتین عزیزم❤️

واقعااا😔 ممنون که گفتین میرم میگم سونو رو عوض کنن آخه بعد از حرف شما زدم اینترنت،نوشته بود به رح ...

خواهش میکنم...می‌دونم استرس داری تا هرچه زودتر صدای قلبشو بشنوی ولی صبوری کردن اولین درس مادر شدن هست