2777
2789

وای اصلا شامپو ایرانی نزن حتی شامپو بچه

فقط بدون سولفات

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشدتتت

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است:به من چه ، به تو چه❌ واقعا چرا فکر میکنید همه چی به شما مربوطه؟ زشتهبه تو ربطی نداره خوشگله به تو ربطی نداره ، با خداست به تو ربطی نداره بی خداست به تو ربطی نداره ، حرف پشتشه به تو ربطی نداره ، ارایش خلیجی و غلیظ میکنه چون عشقشو داره و به خودش مربوطه تو چکاره ای این وسط😒 ، دلم میخواد بازوشو دارم آرایش غلیظ میکنم ، تیپ میزنم ، به خودم میرسم ، خوشتیپ میرم بیرون به تو ربطی نداره!🤚🏻❌
چی بزنم پس  دیگ‌انقد شامپوهای مختلف خریدم تر زده تو موهام خسته شدم

منم همین بودم هم تیرویید داشتم ،هم موهام خشک میشد جوری ک دست میزدم بهش عین سرطانیا میریخت،،کراتین پروتین کردم،شامپووماسکم زدم خداروشکر خیلی بهتره

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
عزیزم مارک شامپوت چیه؟

لیز هستش فری سولفاته،فقط الکی نخر چون اینا مخصوص موهای کراتینس ,ماسکش به ریشه نباید بخوره،شامپوشم به ساقه 

دعا کن ی شامپو خوب پیدا کنم خسته شدم

ریزشت شاید از ویتامین بدنتم باشه ،زیاد به شامپو نیست

[QUOTE=282263946]هر روز صبا زینک خارجی می‌خورم قرص اهنم‌میخورم فک نکنم ویتامینی کم داشته باشم حس میکنم از شامپوعه...[/QUO

پس فری سولفات بخر