2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دروغ نیست خیلی سلبریتیا رو دیدم انجام دادن 

ولی من هرکیو دیدم میزنه به خاطر عوارصضش همیشه باید چکاپ اینا به طور مرتب انجام بدی دیگه نمیدونم 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها اگه تیرگیتون ژنتیکی هست ، ژنتیکتون رو که نمیتونید تغییر بدید!

ولی اگه تیرگی پوست بر اثر مراقبت نداشتن، تغییرات هورمونی یا آفتاب سوختگی هست، با مراقبت میتونید دوباره به حالت اول برگردید:

اول صورتتون رو با شوینده روشن کننده مثل شوینده گریپ فروت نیتروژنا بشورید

دو ضدآفتاب روشن کننده فرودیا (بسته بندی سفید آبی داره ) یا ژیگوت (بسته بندی سفید داره ) بزنید

(ضدآفتاب واقعا روشن میکنه. مخصوصا این دوتا که گفتم)

شب ها از سرم های حاوی نیاسینامید استفاده کنید

در نهایت مکمل های خوراکی حاوی ال-گلوتاتیون استفاده کنید (نه آمپول!! آمپول ها بسیار بسیار خطرناکن!) 

ببین دروغ نیست خیلی سلبریتیا رو دیدم انجام دادن  ولی من هرکیو دیدم میزنه به خاطر عوارصضش همیشه ...

نه عشقم .غیر از مایکل جکسون که بیماری برص یا همون پیسی داشت ، کدوم سلبریتی سیاه پوستی سفید شده ؟ 

نهایتا یه پره روشن تر شده باشن مثل پریانکا چوپرا ولی در کل همون رنگ بیس خودشون رو دارن، از سبزه ،نپریدن سفید بشن که. 

یکی مثل مورگان فریمن یا ویل اسمیت اوپرا وینفری همیشه همین بودن.....

نه عشقم .غیر از مایکل جکسون که بیماری برص یا همون پیسی داشت ، کدوم سلبریتی سیاه پوستی سفید شده ؟&nbs ...

سیاه پوست رو نمیگم

سلبریتی های آمریکایی رو نمیگم عشقمممم

سلبریتی های کره ای زرد پوستن 

باعث سفید شدن پوستشون میشه 

اکثر کره ایا از این استفاده میکنن🙂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

عزیزم‌برای من دست هام از سرشونه و شکمم تیره شدن

پس یا در معرض آفتاب بودید یا هورمونتون بهم ریخته. اگه مشکل هورمونیتون رو با متخصص برطرف کردید ، توی حمام بدنتون رو با شوینده روشن کننده درمالیفت که مخصوص هم بدن هم صورته بشورید. یکبار در هفته هم کیسه بکشید و اسکراب کنید.

اگه بودجتون میرسه بعد حمام از لوسیون بدن برند Byphasse عالیه

ولی اگه نمیتونید ، ایرانی برند آردن پیگمنا ، پریم ، یا ووچه استفاده کنید 

سیاه پوست رو نمیگم سلبریتی های آمریکایی رو نمیگم عشقمممم سلبریتی های کره ای زرد پوستن  باعث ...

نه ببین ! خودت داری میگی زرد! من کره جنوبی سفر کردم پوست مردم عادیشون اصلا تیره نیست انصافا. ب قول شما زرد هم باشن ولی رنگشون قشنگ بازه! حالا من استارتر بنده خدارو اصلا نمیدونم . کلا دارم میگم کسی پوستش تیره باشه نمیتونه کار خاصی بکنه 

ولی اگه گندمی یا ب قول شما زرد باشه ، یا مثلا تیرگیش بر اثر موارد هورمونی یا آفتاب سوختگی باشه، میشه با مراقبت روشن بشه

نه ببین ! خودت داری میگی زرد! من کره جنوبی سفر کردم پوست مردم عادیشون اصلا تیره نیست انصافا. ب قول ش ...

😑مگه تو حرف قبلیم گفتم سیاه پوست 

یا میدونستم اسی خیلی سیاهع

اخه چرا بی علت زیپ میزنی 😐

😑مگه تو حرف قبلیم گفتم سیاه پوست  یا میدونستم اسی خیلی سیاهع اخه چرا بی علت زیپ میزنی 😐

عزیز مثل اینکه یا صحبت های من رو نخوندید یا کلا سوبرداشت دارید! منم در تایید و ادامه ی حرف شما گفتم دیگه! گفتید زرد (یا همون گندمی) بنده هم گفتم 

بله اونا امکانش هست درست میگید. همین.