2777
2789
عنوان

اخرش کار خودش کرد😭😭😭چیکار کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 68 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون فعلا انلاین نشده ولی پیام داده ب یه دختر دیگه 💔

میدونی عزیزم دیگه قبحش ریخته براش فرقی نداره یکی یا ده تا! حالا چه تحفه ای هست شوهرت قیافه داره  یا مال و منال؟! 

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست... 
میدونی عزیزم دیگه قبحش ریخته براش فرقی نداره یکی یا ده تا! حالا چه تحفه ای هست شوهرت قیافه داره  ...

خوبه خوش قیافس و اینکه بخدا من بیشتر از شوهرم پول دارم اون هیچی نداره پول کارگریش تنها

"مارا نیست منت این خلق دقل باز  ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍"
میدونی عزیزم دیگه قبحش ریخته براش فرقی نداره یکی یا ده تا! حالا چه تحفه ای هست شوهرت قیافه داره  ...

میدونی از این میسوزم ک گفته من خرابم و این چیزا خاهرم پاکه ولی قسم میخوره نگفته ولی ادمی ک اینقدر وقیحه صد درصد میگه 

مهم نیست فعلا مدرک جمع کنم بعد دارم واسشون الان حالم ایقدر خرابه ک هیچی نمی تونه خوبم کنه 

اونایی ک خیانت دیدن میفهمن چی میگم

میدونی از این میسوزم ک گفته من خرابم و این چیزا خاهرم پاکه ولی قسم میخوره نگفته ولی ادمی ک اینقدر وق ...

عزیزم شاید این نشونه است که راهتو جداکنی از ادمی که شبیه تو نیست اعتقاداتون فرق داره، من یروز شک کردم به شوهرم فقط شک داشت قلبم از تو حلقم میزد بیرون انقدر ک تند و محکم میکوبید حس میکردم داره وایمیسته وای به روزی ک ثابت میشد بهم من یه زنم میفهمم چی میگی! بچه نداری؟ 

عزیزم شاید این نشونه است که راهتو جداکنی از ادمی که شبیه تو نیست اعتقاداتون فرق داره، من یروز شک کرد ...

نمی مونم پاش فقط میخام مدرک داشته باشم ک اره چیزی تو دستم هست

نه ندارم خداروشکر اصلا ی حکمتی بوده چون ۴ماهه تلاش میکنم ولی حامله نمیشم ازمایش همه چی هم دادم سالمه الانم میفهمم هیچ چیز بدون حکمت نیست

من دلم شکسته بارها شکستش نمیگذرم ازشون نمیگذرم از اون زنایی ک میخان رو زندگی من زندگی بسازن از هیچکدوم نمیگذره بره بمیره اون شوهر نکبتم خبرشو بهم بدن خیالم راحت بشه

نمی مونم پاش فقط میخام مدرک داشته باشم ک اره چیزی تو دستم هست نه ندارم خداروشکر اصلا ی حکمتی بوده چ ...

پس هیچ وقت ناشکری نکن خدا دوست داشته که زود فهمیدی اگ بچه داشتی اوضاع خیلی فرق میکرد، نا امید نشو تو میتونی دوباره زندگی جدیدی رو شروع کنی پیشرفت کنی موفق بشی لازم بوده این روزا رو ببینی ک قوی بشی