2777
2789
عنوان

پول یا علاقه ؟

257 بازدید | 16 پست

سال دیگه کنکور دارم 

هنوز هدفم مشخص نیست اصلا نمی‌دونم چی می‌خوام بخونم 

رشته های انسانی اصلا نمیشه ازش پول درآورد 

وکالت باید پول داشته باشی دفتر بزنی خیلی علاقه هم ندارم ولی اگه کار بگیره خیلی خوبه

معلمی دوست دارم ولی خب درآمدش کمه

روانشناسی هم هر کس دور و برم خونده بیکاره

نهایتاً رفته آزمون استخدامی آزموش پرورش شرکت کرده

فقط هدفم اینه دانشگاه شهید بهشتی بخونم 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پول نیست داخل علاقه 😂

ولی خب خیلی مهمه علاقه

من رشتم خیلی پولسازه ولی اصلا علاقه ندارم و هیچ پولیم ازش بدست نیاوردم

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|

نگو نهایتش معلم میشم بگو نهایتش استاد میشم یه استاد عالی یه معلم میشم معلمی که همه دنبالشن و درامد ...

خب معلمی حقوقش پنج تومنه 🥲 

یکی از دوستام باباش دکترای عربی داره از دانشگاه شهید بهشتی

فقط 200 تومن به حقوقش اضافه شده 😶

رشته خوبیه من خودمم نمیدونم به چی دقیقاً علاقه دارم 😐

خب باید ببینی از انجام چ کاری لذت میبری

مثلا مسائل ریاضی یا مشاوره دادن ب دیگران کارای هنری کدومش؟

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|

خب باید ببینی از انجام چ کاری لذت میبری مثلا مسائل ریاضی یا مشاوره دادن ب دیگران کارای هنری کدومش؟

نمیدونم اصلا انگار هیچی دوست ندارم بعد یه موقع دیگه به همه چیز علاقه پیدا میکنم 

فقط اینو میدونم یه رتبه دو رقمی می‌خوام 😐

نمیدونم اصلا انگار هیچی دوست ندارم بعد یه موقع دیگه به همه چیز علاقه پیدا میکنم  فقط اینو میدو ...

مرسی😐🤝😂