2777
2789
عنوان

خورشت قیمه

465 بازدید | 12 پست

دوستان سلام‌ شام مهمون دارم تا ساعت ۶هم سرکارم

میخام‌خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده درست کنم 

یک  ساعتو‌ونیم زمان دارم

ممنون میشم صفرتا صد خورشتو‌بهم‌بگین

لپه رو بنداز خیس برای هر کس یه مشت 

پیاز رنده کن ،سرخ کن با زردچوبه 

لپه و گوشتم سرخ کن بذار بپزه 

بعد رب سرخ کن با لیمو عمانی و نمک و دارچین و زعفران بزن بهش 

آخرش شعله رو کم کن با در باز ، روغن بندازه 

عصاره گوشت هم داشتی بندازی خوبه 

روغن زیاد بزن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتفاقا منم همین دیروز با قلقلی پختم. 

لپه هارو بذار بپزن در اون حین پیاز رنده کن آبشو بگیر بریز تو چرخکرده من یکم نون خشک هم میزنم تو این ترکیب با ادویه. بریز تو غذاساز یه دست بشه بعدا باهاش قلقلی های کوچیک درست کن رو شعله خیلییی کمبذار بپزن که توشونم بپزه و روش نسوزه. آب لپه رو خالی کن پیاز تفت بده با رب بعد آب جوش روش بریز و قلقلی های کاملا پخته شده رو بریز توش با لیمو عمانی. ادویه جات و نمک هم یادت نره. هم برا قلقلی هم برا خورشت.

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
اتفاقا منم همین دیروز با قلقلی پختم.  لپه هارو بذار بپزن در اون حین پیاز رنده کن آبشو بگیر بری ...

نوش‌ جون عزیزم‌نفری چند قل قلی

استرس قلقلی دارم میگم قیمه رو‌همینجموری‌بزارم‌نکنم‌‌قلقلی

اتفاقا منم همین دیروز با قلقلی پختم.  لپه هارو بذار بپزن در اون حین پیاز رنده کن آبشو بگیر بری ...

شما لیموعمانی را پودر میکنی؟؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

نوش‌ جون عزیزم‌نفری چند قل قلی استرس قلقلی دارم میگم قیمه رو‌همینجموری‌بزارم‌نکنم‌‌قلقلی

آآخه قلقلی چرا؟! چرا گوشت خورشتی نمیریزی؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

برای هر نفر سه قاشق غذاخوری لپه بردار.

لپه هارو بذار با آب جوش کاملا پخته بشه، قلقلی هم جدا با پیاز تفت بده که تو خورش باز نشه.

وقتی لپه ها کاملا پخته شدن بآ گوشت و پیاز سرخ شده و رب و زعفران دم کرده و یکی دولیوان آبجوش بذار باهم مجدد پخته بشن و بجای نمک یدونه عصاره گوشت بزن، در آخر هم لیموعمانی یا آبلیموی تازه.

خوشمزگی قیمه به گوشت زیاده، همینطور جدا پختن لپه که لپه ها مزه خامی نده

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

دوستمون گفتن ولی چون وقت نداری ، دورشم برا تزیین چیپس خلالی بریز ، ما سیب زمینی  نگینی هم سرخ میکنیم  توش میریزیم. گوشت چرخ کرده هم تو دستت بعد ورز دادن و ریختن نمک و...گرد بکن و تو یه ماهیتابه سرخ بکن و بعد داخل لپه بریز والا گوشت قلقلی وامیره. 

نوش‌ جون عزیزم‌نفری چند قل قلی استرس قلقلی دارم میگم قیمه رو‌همینجموری‌بزارم‌نکنم‌‌قلقلی

۲۵۰ گرم گوشت کافیه اگه کم شد نون خشک پودر کن تو غذاساز. نگران نباش قلقش فقط همینه که یکی تو غذاساز بریزی و دوم حتما حتما ازاول تااخر شعله ت خیلی کم باشه حرارتش.در حد سوزنی.

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️