2777
2789
سه ماه شه  فقط مای بیبی و هانیز

عزیزم هانیز ارزون ترین مارک تو بازاره  هیچ توفقی نمیشهازش داشت ولی مای بی بی بهتره

یکیشو ببند ببین چجوریه به کدومش حساسیت داره

من مارک زیاد گرفتم ولی از کانفی بیشترازهمشون راضی بودم 

هم چسبش عالیه هم جذبش

مولفیکسم بدنیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه قیمت برات مسئله ای نیست کانفی براش بگیر

بعد قبل پوشک کردن براش تالک مایع یا زینک اکساید بزن خیلی خوبه

بعضی موقع ها میبینی خودت دستشویی خوده بچه اسیدی میشه وسط پاش میسوزه

ما از اول ببم قرمز می‌گرفتیم بعد ک بسته سبزش رو خریدیم سری اول و دوم خوب بود سری سوم همچین عرق سوز ش ...

فقط کالاندولا بزن 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
ما از اول ببم قرمز می‌گرفتیم بعد ک بسته سبزش رو خریدیم سری اول و دوم خوب بود سری سوم همچین عرق سوز ش ...

ببر دکتر شاید عفونت ادراری گرفته.باید آزمایش بدی براش

خدایااااااا شکرت ❤️
ببر دکتر شاید عفونت ادراری گرفته.باید آزمایش بدی براش

تقریباً ی ماه پیش آزمایش دادیم مشکلی نداشت

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.
بیشتر ببینید
عزیزم هانیز ارزون ترین مارک تو بازاره  هیچ توفقی نمیشهازش داشت ولی مای بی بی بهتره یکیشو ببند ...

من و ۳_۴ تا از دوستام هانیز استفاده میکنیم. خوبه.

قیمت هانیز و مای بی بی  و مولفیکس تو یه رنج هست. هر ۳ت پوشک سایز ۴ و۲۸ عددی ۱۴۵ تومنه تقریبا

درسته منم قیمت سه تاشو گرفتم  ولی با مولفیکس حال نکردم

من  برای پسرم مولفیکس استفاده میکردم تا ۱۸ ماهگی. نمیدونم چیکار کردن بچه تا یه بار تو پوشک جیش میکرد بو گند میگرفت. اما هانیز اینجوری نیست. بعد پوشک مولفیکس ۵ برای پسرم کوچیک بود ۶ بزرگ. اما هانیز ۵ انداره ش حدفاصل این دوتا هست و اندازه براش و بعد جیش بوی بد نمیده

تقریباً ی ماه پیش آزمایش دادیم مشکلی نداشت

برو داروخونه کرم آردِن بگیر بزن بهش .برا سوختگی خیلی جوابه.

سرچ کن عکسشو ببین .ولی حتما بخر انشاالله که بهش بسازه زود خوبش می‌کنه 

خدایااااااا شکرت ❤️