2777
2789
عنوان

واییی حالم بدههه استرس دارم😭😂😑

432 بازدید | 12 پست

رفتم رو اکانت شوهرم از استرس حالت تهو گرفتم ولی خداروشکر فعلا چیزی ندیدم ولی میدونم این اولشه مونده چیزای بدی ببینم😑بنظرشما برم یا بمونم رو اکانتش؟

"مارا نیست منت این خلق دقل باز  ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍"

من باشم یا نمیرم یا تا تهش میرم

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعلانات ورود رو بپاک

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
چیزی نداره ک عضو چندتا کاناله

اره چیزی نداره اگه شمارهایی ک اسماشون پسرن و پروفاشون دخترن در نظر نگیرم یا همه پیاماشو حذف کرده یا فقط دخترا رو فالو کرده یا پروف عاشقونه میزاره یا استوری دلشکسته میزاره اینا چیزی نیستن😑

"مارا نیست منت این خلق دقل باز  ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍"