2821
2789
عنوان

کیش

5542 بازدید | 26 پست

دوستان هفته دیکه داریم میریم کیش هتل امیرکبیر و رزرو کردیم

لطفا بیایید راهنمایی بدید که اونجا چه جاهایی بریم برا تفریح و خرید و چه وسایلایی نیاز ببرم؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم یه سایتی هست بنام کجارو در گوگل بزن کیش کجا رو

همههههه چیزو بهت میگه،بنویسشون که یادت نره من واسه استانبول اینکارو کردم و تمام ادرسو و ایناشم نوشتم اونجا کشور غریب که حتی زبانشونم بلد نبودیم راحت همه جاشو بازدید کردیم

فصل  خوبی میخواهی  بری نه شلوغه  نه گرمه 

بلکه  عالی  هست 

یکم  فقط پول ببرید 

اگر می تونی ماست   گردو  نون  هم  ببری  چونکه شتید قیمت  ها الان  هم بالا باشه  اذیت  بشی که یه وعده  حاضری  هم بخورید 

وارد هتل که بشی خود گردشگری هتل میاد همه تفریحات و بازی ها رو بهت با تخفیف پیشنهاد میده.

شاتل و پاراسل رو حتما‌امتحان کن. حتما هم اول وقت که میشه نه و نیم،‌ده صبح، لب ساحل باش که معطل نشی وگرنه خیلی زیاد باید تو نوبت بمونی.

کشتی تفریحی مثل کارینا و اوستا با تجربه ی من پول دور ریختنه محضه.

حتما حتما پارک آبی اوشن رو برو. 

من هتل امیر کبیر نرفتم اما کلا الان خیلی فصل خوبیه برای کیش. کنسرو هم ببر که اگر خواستی هزینه غذا کمتر بدی راحت تر باشی. چون اونجا کلا مواد غذای گرونه. 

حتما جزیره مارینا، رستوران هشتگ، دوچرخه و موتورسواری برو. بازی های دریایی هم از سایت های تخفیف دار بگیر خیلییی ارزون تر میشه. خود هتل یا حتی تو فرودگاه هم معمولا هم کشتی تفریحی رو بهتون پیشنهاد میدن هم تور یه روزه جزیره با ون که اونم خیلی خوبه و خوش میگذره و تقریبا خیلی جاها و میبینی با اون تور 

به نظرتون کنسرو ببرم یا اگه خواستیم از اونجا میخریم؟؟

نه کنسرو نبر چون هیچ هتلی برات کنسرو ماهی رو نمی جوشونه.و می مونه رو دستت.

می تونی سالاد الویه و کتلت ببری برا یکی دو روز اول. میوه هم‌ببر‌

امیرکبیر ناهار داره بنظرم  روی تور ناهار ندارید؟ از اینجا با خودت نون و تن ماهی ببر ، میتونی ...

نه فقط صبحانه حسابی داره

مثلا سوسیس تخم مرغ،املت،سالاد الویه همه چیز

اللهم عجل لولیک الفرج 
نه کنسرو نبر چون هیچ هتلی برات کنسرو ماهی رو نمی جوشونه.و می مونه رو دستت. می تونی سالاد الویه و کت ...

فقط روز اول غذا میبرم چون از صبح زود باید بریم فرودگاه ساعت دوازده ظهر می‌رسیم اونجا ولی هتل و ساعت دو تحویل میدن باید ناهار یه چیزی ببرم تا شب حالا شب میریم بیرون یه چیزی میخوریم

اللهم عجل لولیک الفرج 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز