2777
2789
عنوان

تا حالا گله کردید

235 بازدید | 15 پست

مثلا بفهمید فلانی مهمونی داده همه فامیل شوهرتون رو دعوت کرده جز شما اون وقت چه برخوردی میکنید؟ دقیقا یکی تو فامیل همسرم هست چند بار مهمونی داده ما رو اصلا تعارف نمیکنه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به جهنم بگی فکر میکنه خیلی ادم مهمیه اما اره از چیزی ناراحت بشم به طرف میگم حالا یا با شوخی ..

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻

پیش اومده ولی اصلا برام مهم نبوده چون زوری نمیشه علاوه بر اون منم جبران کردم و دعوت نکردم یه بار هم خواهر شوهرم گفت دعوتشون کن ساعت ۸ شب زنگ زدم گفتم همه میان اگر میخوایین بیایین اونا هم نیومدن 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

پسر عممه بابام که تو تمام مراسمات ما دعوت بوده سر عروسی دخترش زنگ زده به بابام میگه بیا غذا درست کن ، بابام گفته نمیتونم  اونم گفت باشه و قطع کرد ، تو دهنش در نیومد بگه دعوتین حالا بیا یه غذایی هم درست کن ، مستقیم رفت سر اصل مطلب 

تازه رفته پیش عموم میگه عروسی دخترمه ، نیومده برام غذا درست کنه 😐 

من خواهر شوهرم پاگشا دعتمون کرد

ب من نگف 

بعد چندتا از عروس خاله هاشم دعوت کرده بود پاگشا ب اونا زنگید

ببین ب شوهرم گفتم بالا بری و پایین بیای نمیام ک نمیام

و نرفتم 😂

الان گفتی گلگی یاد اون افتادم

یک عدد خسته:))

من خواهرشوهرم وقتی میاد خونه مادرش دخترعموهاش میان دیدنش میگن به زن داداشت بگو بیاد هیچ وقت ولی به من نمیگه. مادرشوهرم بعدش میگه که وااای یادمون رفت تو رو صدا کنیم. دلیل اینکه منو هیچ وقت نمیگن نمیدونم چیه؟ 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

همین دیشب خواهرشوهرم مامانش و خواهراش رو دعوت کرده بود ولی یه دونه داداش رو دعوت نکرده بود!!

جالبه بدونی من کنار مادرشوهرم زندگی میکنم و روزی هزار بار خودشونو تیکه پاره میکنن میگن ما یه دونه پسر داریم!

من راستش نمیگم چرا ما رو دعوت نکرد چون میدونم فوری مادرشوهر میگه حالا اگه دعوتت کرده بود تو با بچه های کوچیک می تونستی بیای؟؟؟؟

همیشه درحال طرفداری کردن از دختراشه من خودمو سبک نمیکنم بگم چرا ما رو دعوت نکرد 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**