2777
2789
عنوان

سلام،،

60 بازدید | 6 پست

بچه ها یه اتفاقی افتاد و سر اشتباه یک دکتر من ...مشکلاتی برام بوجود آمده ؛: ...۶ماهه خوب نیستم نمیتونم بپذیرم و حس تاریکی و ناامیدی کل وجودمو گرفته خیلی بی انگیزه و پر از استرس شدم انگار دنیا برام به پایان رسیده شرایط روحی و جسمیم اصلا خوب نیست ...بچه ها کمک کنید من چیکار کنم ؟؟؟حس پشیمانی حس عدم اعتماد حس ترس و وحشت حس ابهام نسبت به آینده و اتفاقی که افتاده اسید معدم چندماهه آمده بالا و من گفتم درست میشه و نشد تازه ۳روزه قرص میخورم یعنی پشت حلقم پر از چرک و معده درد حس پری معده و اذیت شدن خیلی احساس بدی دارم اصلا همه چیزم از شدت استرس خورده به هم ،،کف پاهام داغ میشه شبها بعد معدم داغون شده بخاطر استرس و ناراحتی روحی که پیش اومده ...کاش زندگی دکمه ی برگشت داشت...بچه هاا من باید چیکار کنم؟؟!!!دچار یک بحران جسمی و روحی شدم میترسم وضعیتم بدتر و خطرناکتر بشه از طرفیم نگران اتفاقی ام که افتاده و هر لحظه معدم بدتر و بدتر میشه ...!

بخاطر قلب مهربونم دعام کنید که خوب بشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا منم اینجوری شدم بدتر از شما هم شدم شما در عرض ۶ماه اینجوری شدی من درعرض ۲ماه 

تا مرض دیونگی رفتم معدم داغون شد غذا هضم نمیکرد خراب شده بود اب میخوردم تا شب باید از دردش به خودم بپیچم دچار توهم مسخ شخصیت حملات پانیک شدم 

ولی هیچ دکتری کمکم نکرد خوب بشم فقط و فقط خودم خودنو خوب کردم 

شماهم کسی نمیتونه کمکتون کنه فقط خودتون میتونید همه جور قرص معده ارام بخش ومسکن خوردم فایده نداشت 

اولین کاری که کردم بهار نارنج اصل دم کردم روزی دو الی سه بار میخوردم 

گل گاو زبان جدا دم میکردم بازم روزی دو الی سه بار روزی میخوردم 

رژیم غذایی گرفتم به مدت ۵ الی ۶ماه غذای سنگین نمیخوردم حبوبات خیار پیاز ترشی نوشابه چیپس پفک 

بعد هر وعده غذا فاموتیدین ۲۰ میخوردم صبح ناشتا پروامپرازول خوردم 

تنها نمیموندم چون اگه تنها میموندم فکرای وحشتناکی به سرم میزد بیشتر تو جمع میرفتم داستانهای انگیزشی میخوندم بیشتر وقتامو پر میکردم خداروهزارمرتبه شکر خوب شدم 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

اگه نکاتی که گفتم رو مو به مو انجام بدی واقعا حالت خوب میشه 

من هزاران دکتر رفتم بخدا بهترین هاشون رفتم جواب نگرفتم فقط دکتر اخری که رفتم بهم گفت بابا هرچقدر به خودت فشار بیاری حالت بدتر میشه تو حالت خوبه اما نمیخای باور کنی بخاطر استرس و فشاری که الان روته حالت بدتر هم میشه اگه کنترلش نکنی گقت من قرص میدم اما باید خودت به خودت کمک کنی واقعا هم راست گفت خودم کمک حال خودم شدم 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
اگه نکاتی که گفتم رو مو به مو انجام بدی واقعا حالت خوب میشه  من هزاران دکتر رفتم بخدا بهترین ه ...

من درخواست دوستی میدم میشه قبول کنی

بخاطر قلب مهربونم دعام کنید که خوب بشم
من درخواست دوستی میدم میشه قبول کنی

بله عزیزم قبول میکنم درخواست بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز