2777
2789
عنوان

چیکار کنم اخه؟!😮‍💨

99 بازدید | 6 پست

من فکر کنم تو زندگیم چهارصد بار توبه کردم و همشونم شکستم

طولانی ترین مدتی ک تونستم نماز بخونم یه ماه بود اونم کمتر از یه ماه🥲💔

خسته شدم هر روز ک نماز نمیخونم یه عالمه استرس میگیرم اون دنیا قراره عذاب بکشم و چ ادم بدی هستم 

هربارم با خودم قول قرار میزارم مثلا اخلاقمو بهتر کنم با خانواده ام یا مثلا فلان کارو نکنم شب میخوابم فردا بیدار میشم همچی رو کاملا از یاد میبرم🥴

یکی کمک کنه

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

من اصن بخاطر عذاب اون دنیا و اینا نماز نمیخونم

کلا وقتی نماز میخونم حس میکنم یکی هوامو داره واقعا خیلی ارامش میگیرم وقتایی پریود شم و از نماز دور باشم کلا اخلاقم فرق میکنه😐

توام شروع کن واقعا اثر میزاره توزندگیت حالا کار به ثوابشو ایناندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصن بخاطر عذاب اون دنیا و اینا نماز نمیخونم کلا وقتی نماز میخونم حس میکنم یکی هوامو داره واقعا خ ...

اره از وقتی اون یه ماه نماز خوندم خیلییییی دلم میخواد نماز اما بازم تنبلی میکنم🥺

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
اره از وقتی اون یه ماه نماز خوندم خیلییییی دلم میخواد نماز اما بازم تنبلی میکنم🥺

عزیزم یه ربع بیشتر وقتتو نمیگیره.من خودمم بعضی وقتا خیلی تنبلی میکنم

ولی انقد کار بیهوده و الکی تو طول روز میکنیم که این یه ربع چیزی نیست دربرابر اونا😂😐

ببین نگاهتو به نماز خوندن عوض کن 

اگه فقط از عذاب خدا بترسی از عبادتش لذت نمیبری 

کلا نماز خوندن سخت هست  دیگه با ترس سختترش نکن 

سعی کن یه فرصت بدونیش که بری با خدات حرف بزنی 

یه فرصت یدونش که بعد نمازت سر سجاده یه دل سیر از خواسته هاتو هر چی آرومت میکنه به خدا بگی 😍

بعد کمکم دلت واسه نماز تنگ میشه  چون باهاش به آرامش میرسی 

در مورد اخلاقای دیگت اگه نمازت درست شه خود به خود اونام درست میشه 

راستی دختر خوبی هستی که چنین دغدغه ایی داری 

پس حواست به زحمانیت خدا هم باشه ✋

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
ببین نگاهتو به نماز خوندن عوض کن  اگه فقط از عذاب خدا بترسی از عبادتش لذت نمیبری  کلا نم ...

ممنونم بابت کمکتون✨💖